Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Зимові канікули

Зимові канікули

25 грудня учні 21 групи відвідали розважальний центр Sky Park – яскравий і райдужний світ неосяжної радості, безмежного щастя й чарівного настрою. Він створений, щоб дозволити дітям весело проводити вільний час зі своїми рідними та близькими. Тут ми відвідали батутну арену, тематичні кімнати, лабіринти, гірки та захоплюючі атракціони. 

Зимові канікули

Зимові канікули

Зимові канікули

Також колегіанти відвідали головну ялинку країни на Софійській площі. Цього року вона особлива. Вся ялинка огорнута в тисячі яскравих ліхтариків холодного білого арктичного кольору. Деякі з них мають унікальну форму кристалів. Загалом у новорічному містечку, яке оформлене у стилі північного сяйва, на нас чекало безліч цікавих інсталяцій, розваг, святкова атмосфера, ярмарок сувенірів тощо.

Найзнаменнішою подією цього дня стала прем’єра в Національному академічному драматичному театрі імені І. Я. Франка.

Трагедія «Коріолан» – історія злету й падіння легендарного давньоримського полководця, сюжетну основу для якої Шекспір запозичив із «Порівняльних життєписів» давньогрецького історика Плутарха. У п’єсі є і гостра політична драма, і драма сімейних стосунків, і внутрішня трагедія однієї людини. Її герой Кай Марцій уславився своїми подвигами у війні з ворогами римлян – вольсками. Після завоювання столиці вольсків міста Коріоли за бойові звитяги він отримав прізвисько Коріолан.

Зимові канікули

Повернувшись з перемогою додому, доблесний воїн йде у «велику» політику – у консули Римської республіки. Але у політичних баталіях незламний і непохитний герой, що звик перемагати ворогів у відкритому бою, виявився вразливим у своїй силі: відвертий, прямодушний і безкомпромісний Коріолан не здатний на обман і хитрощі. Внаслідок політичних маніпуляцій, замість шани і визнання мужній воїн проголошується ворогом народу і отримує від римлян вирок – довічне вигнання. Розлючений Коріолан залишає місто, в бажанні помстися він об’єднується зі своїми колишніми ворогами – вольськами й веде їх армію на Рим. Але напередодні вирішального штурму Коріолан, зворушений благаннями матері, відмовляється від остаточного знищення Риму та платить за цей свій вибір власним життям.

Зимові канікули


 


584 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум