Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Тиждень профорієнтації у колегіумі

Тиждень профорієнтації у колегіумі

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатен працювати. Робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше — не схибити.

Традиційно в січні місяці кожного навчального року з метою підготовки та допомоги старшокласникам у виборі майбутньої професії в Білоцерківському колегіумі проходить тиждень професійної орієнтації. З метою розвитку в учнівської молоді рис творчої, працелюбної особистості у школі з 28 січня  по  01 лютого 2019 року проходив тиждень профорієнтації.

В рамках тижня було організовано конкурс малюнків «У світі професій» серед учнів 5-6 класів та конкурс буклетів «Моя майбутня професія» серед учнів 7-8 класів.


З метою свідомого ставлення до вибору майбутньої професії у шкільній бібліотеці діяла книжкова виставка «Світ професій».

Тиждень профорієнтації у колегіумі

Тиждень профорієнтації у колегіумі

Впродовж тижня проводилося анкетування учнів 8,9 класів з питань профорієнтації (соціальний педагог Мельник Ю.А., класні керівники). Практичним психологом  Кошовою І. І. проведено тренінг у 23 групі «Моє майбутнє – в моїх руках», який мав на меті допомогти учням краще пізнати себе і зробити правильний вибір.

З метою ознайомлення учнів із ситуацією на ринку праці проведено  профорієнтаційні батьківські збори  для батьків  9, 11 класів, на яких представники Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного  аграрного університету, УПВНЗ «Центрально-Європейського університету» та ін. знайомили слухачів із умовами навчання у  цих навчальних закладах.

Класними керівниками було проведено тематичні виховні години. 

Тиждень профорієнтації у колегіумі

Тиждень профорієнтації у колегіумі

Учнями 31 групи в усіх класах було проведено інформаційну хвилинку «У світі нових професій», а учні 42 групи провели усну вікторину у вигляді флешмобу «Чи знаєш ти?..» 


1377 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум