Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Захоплюючі вихідні колегіантів

Захоплюючі вихідні колегіантів

17 лютого колегіанти 5-А, 5-Б та 6-А класів провели чудово час, відвідавши столицю України. Учні відвідали Музей води у Києві або ще Водно-інформаційний центр. Музей не лише цікавий своїм внутрішнім наповненням, але й його будівля є красивою архітектурною пам’яткою столиці, яка розміщена на високому пагорбі серед Хрещатого парку. Здається, що це середньовічний замок серед мальовничих пейзажів.

Захоплюючі вихідні колегіантів

У водному центрі діти побачили, який шлях долає вода від дощових хмар аж до річкового осаду тощо. Така цікава експозиція знаходиться під землею, куди треба їхати ліфтом.

Захоплюючі вихідні колегіантів

У Музеї води багато басейнів з різним експозиційним призначенням. Наприклад, тут є і басейн із японськими рибками – коли піднести руку близько до води, вони самі торкаються ваших долонь. Також у музеї створені штучні ріки, для яких кожен із відвідувачів може самостійно зробити русло.

Захоплюючі вихідні колегіантів

Захоплюючі вихідні колегіантів

І взагалі, в Музеї води багато динамічних експозицій, де вода постійно і безперервно тече. Учні багато дізналися нового про озера, річки і водоспади. А справжнім сюрпризом став атракціон мильних бульбашок, де кожен зміг опинитися у величезній бульбашці.

Захоплюючі вихідні колегіантів

Після такої пізнавальної екскурсії у Водно-інформаційному центрі колегіанти здійснили справжню подорож у літо. Учні відвідали «Бананову ферму» — оранжерею тропічних рослин у селі Рожни Броварського району. Власником ферми є Анатолій Васильович Патій, відомий селекціонер і винахідник. Попри те, що ферму називають «банановою», тут ростуть також інші дерева: апельсинові, мандаринові та лимонні.

Захоплюючі вихідні колегіантів

Захоплюючі вихідні колегіантів

У теплиці відтворено різні кліматичні зони: тропіки та субтропіки. Тут ростуть екзотичні для України фрукти: ананаси, папайя, банани, кавові і томатні кущі. Всього тут висаджено понад 50 сортів тропічних фруктів. Колегіанти дізналися, як і чому цвітуть і плодоносять банани, ананаси, апельсини, кумкват і лимони в Києві круглий рік. Змогли відчути, як пахне знаменитий fleur d’orange і побачите, як він цвіте. 

Захоплюючі вихідні колегіантів

Захоплюючі вихідні колегіантів



588 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум