Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Колегіум має талант

Колегіум має талант

З 12 по 16 листопада у Білоцерківському колегіумі відбувся фестиваль «Колегіум має талант».

Кожного дня колегіанти дивували та надихали своїм мистецтвом та талантами у різних номінаціях.

Розпочався тижневий фестиваль виставкою робіт та алеєю картин  «Краса руками молодих», у якій взяли участь 26 колегіантів. За підсумками конкурсу, переможцями у номінації «Образотворче мистецтво» стали: Хоменко Аліна колегіантка 22 групи – картини на корі дерева – І місце, Супрун Олексій, колегіант 33 групи – ІІ місце та Ходаківська Іванна колегіантка 33 групи – ІІІ місце.

Колегіум має талант

У номінації «Декоративно–вжиткове мистецтво» І місце виборола колегіантка 32 групи Бурилкіна Олена з декупажем «Веселий кухар», ІІ місце колегіантка 22 групи – Проценко Ольга, яка до того ж принесла найбільшу кількість робіт  з прикрасами, зробленими власноруч, ІІІ місце – Шишкіна Вероніка, колегіантка 31 групи – вінок з бісеру.

Колегіум має талант

Другого дня 13 колегіантів взяли активну участь у номінації «Декламаторське та театральне мистецтво». Прекрасні вірші, зворушливі монологи та комічна сценка  не змогли залишити байдужими нікого з присутніх у залі. Журі  визначило таких переможців:

І місце розділили колегіантки Кричевська Олена 31 група з віршем Б.Олійника  «Вальс» та   Кудряшова  Анна 31 група з віршем  Н. Некрасова «Актриса»;

ІІ місце розділили колегіанти 11 групи Самар Віктор і  Полянський Владислав з комічною сценкою «2012» та  колегіантка 32 групи  Бурилкіна Олена з віршем «Воин - освободитель»  В. Захарова;

ІІІ  місце  посіли  колегіантки 31 групи Гудима Лілія  з монологом Кулагіна «Із грози» та  Краснікова Анастасія «Монолог Єви», уривок з поеми «Дзяди»  А. Міцкевича.

Колегіум має талант

Наступний день фестивалю відбувся у номінації «Гра на музичних інструментах». Велику насолоду глядачі отримали від мистецької гри на фортепіано, саксофоні та електрогітарі, різноманіття композицій зачаровувало.  Призові  місця посіли такі колегіанти:

І місцеБурилкін Леонід, колегіант 32 групи, який виконав композицію «He’s a pirate» саундтрек до фільму «Пірати карибського моря» та колегіант 12 групи Качанов Владислав, який виконав власну композію на фортепіано.

ІІ місце посіли колегіант 22 групи  Бака Сергій з піснею гурту  Metallica  та  Ліченко Олександра, колегіантка 12 групи , з композицією «Ксенія»;

ІІІ місце зайняли колегіантка 22 групи Сотник Анастасія з саундтреком до всім відомої саги «Сутінки» та колегіант 21 групи  Новохацький Ілля, який виконав на саксофоні п’єсу «Я знаю почему».

Колегіум має талант

Заключною частиною фестивалю став конкурс, який зібрав найбільшу кількість глядачів, у номінаціях «Вокальне мистецтво» та «Танцювальне  мистецтво».  Виступи деяких колегіантів  стали справньою сенсацією та відкриттям. У нелегкій боротьбі співучого конкурсу  однозначну перемогу  здобули та розділили між собою перше місце  колегіанти 43 групи – Захарова Ірина з піснею «Молитва» та новостворений гурт у складі Кутового Олександа (вокал), Монастирського Владислава (клавішні) та  Гольдича Олександра (гітара) з піснею «It's my life»,  ІІ місце розділили між собою два унікальних виконавці: колегіанти 43 групи – реп-виконавець – Фурсенко Владислав із власним треком та Торчинська Богдана з піснею «Потерянный рай», ІІІ місце посіли колегіантка 43 групи Мусієнко Юлія з піснею «Я тебя люблю» та Кучинська Інеса, колегіантка 12 групи, з піснею «Мамочка».

Колегіум має талант

Фестиваль завершено, визначено переможців  і настав час підготовки до гала-концерту.

Адміністрація Білоцерківського колегіуму вітає переможців та всіх учасників фестивалю «Колегіум має талант», бажає подальшого розвитку та самореалізації, ніколи не зупинятися на досягнутому і надалі дивувати та надихати нас своїми талантами!Так! Колегіум має талант!

Фотозвіт 


1994 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум