Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Save the animal!

Save the animal!

В останній день першого тижня табірної зміни було заплановано та реалізовано чимало захоплюючих заходів. Діти продовжили працювати над своєю фізичною формою на зарядці.

Зранку були підведені підсумки екологічного квесту «Nature around us», переможцями стали одразу 2 команди (team #1, team#8).

Також продовжили діяти табірні гуртки та студії: «Happy Handicraft», «Drawing Club», «Origami Workshop» і «French Speaking club». Сьогодні вперше відкрила двері для вихованців табору нова студія «Club of Ukrainian language», у якій кемпери виявили свої знання з української мови, розгадуючи питання вікторини.

Декілька днів поспіль загони готувалися до ексклюзивного показу моди екологічної катастрофи – моди з відходів. Вихованці вкотре цим заходом закликають берегти і шанувати природу. Цьогоріч показ пройшов на підтримку тварин, вихованці табору звертають увагу усіх на проблеми фауни. Показ видався феєричним, оскільки кожен загін проявив свою фантазію та творчість. Діти презентували одяг із пакетів для сміття, одноразового посуду, газет, буклетів, пластикових пляшок, навіть із використаних косметичних засобів тощо. Кожен загін, окрім костюму, приготував презентацію, яка супроводжувалася і піснями, і танцями, і віршами.

Журі високо оцінило старання кожного і нагородило загони у наступних номінаціях:

  • «Найяскравіше шоу» - 3 і 10;

  • «Екологічне шоу» - 5 і 9;

  • «Найкреативніше шоу» - 1 і 6;

  • «Найкраща постановка» - 4 і 8;

  • «Суперзірки» - 2 і 7.

Непомітно закінчився перший тиждень у таборі «STEAMcamp» і приніс вихованцям нові знання, враження, уміння та досягнення.


Save the animal!

 

Save the animal!

 

Save the animal!

 


513 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум