Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » The Day of my Ideal World

The Day of my Ideal World

Перший день останнього тижня зміни у таборі минув під гаслом «День мого ідеального світу». У зв’язку з тим, що вихованці «STEAMcamp» не уявляють свого життя без розвитку, руху та відпочинку, сьогодні пройшло чимало заходів різного спрямування.

Продовжили свою роботу гуртки “Happy Handicraft” та “English Handicraft”, де школярі мали змогу завершити виготовлення своїх виробів. Також діти продовжили працювати над своїми манерами та правилами поведінки у «Club of polite experts».

Не оминули дітей і спортивні турніри. Школярі сьогодні змагалися у незвичайній грі «Crazy ball». У ній запорукою успіху є згуртованість та вміння працювати у команді. Гра видалася надзвичайно веселою, а робота команд дружньою. Також дітям випала нагода пройти веселу смугу перешкод, яку із запалом вдалося подолати усім. Протягом зміни кемпери дуже полюбили заняття із йоги, тому і сьогодні були надзвичайно задоволеними від проведеного там часу.

Вперше цього сезону відкрився новий цікавий гурток «Plane Building club», де вихованці табору власноруч виготовляли літальні апарати. Вироби видалися різноманітними, а головне – неперевершеними у польоті. Стімкемпери із задоволенням влаштували змагання серед своїх літаків.

The Day of my Ideal World

The Day of my Ideal World

The Day of my Ideal World



653 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум