Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » День Канади

День Канади

 День Канади


 
Канада - дивовижна країна, вона сповнена пам’яток. Наприклад, Великий Нікель в Садбері, Онтаріо - найбільша в світі монета. Метр в діаметрі. Центр Роджерса в Торонто, раніше відомий як SkyDome, є домом для найбільшого екрану в світі. Його розмір 10 х 33,6 метра, зроблений компанією Sony. Смартфон Blackberry також був розроблений в Онтаріо.

1 липня 1867 року Канада здобула незалежність від Великобританії і стала федерацією чотирьох провінцій: Нової Шотландії, Нью-Брансвік, Онтаріо і Квебек. Річниця цієї дати називалася Днем Доминиона до 1982 року. З 1983 року 1 липня офіційно стало Днем Канади.

В цей День в багатьох містах муніципалітети організують ряд заходів, часто на відкритому повітрі. До них відносяться урочисті сніданки, паради, концерти, карнавали, фестивалі, феєрверки і спеціальні цивільні церемонії для нових громадян Канади. Ці Свята вираз патріотичного настрою. Вивішуються прапори Канади і багато людей розфарбовують обличчя в кольори національного прапора, червоним і білим. Свята в Оттаві, столиці Канади, особливо пишні.

У провінції Квебек, наприклад, стало традицією в цей День укладати нові договори оренди на житло. Вони починаються з 1 липня і тривають рівно рік, отже багато людей в Квебеку проводять День Канади, в переїздах з одного будинку в інший. У цій провінції День Канади також відомий як День переїзду.

Основний символ Дня Канади - Національний прапор Канади. Він складається з двох вертикальних червоних прямокутників, розділених білим квадратом. Білий квадрат містить червоне зображення кленового листа. Національні кольори Канади червоні і білі - широко використовуються в День Канади. Деякі люди носять червону і білу одежу, а інші фарбують свої обличчя в цих кольорах.

З Днем Канади!


241 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (14)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум