Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Цікаві справи на канікулах

Цікаві справи на канікулах

Нам  гулять,  звичайно,  ніколи,

в школі  все  для  нас  цікаве.

Але  скоро  вже  канікули  —

нас  нові  чекають  справи.

Дмиро Білоус

11 група

Чекали нові цікаві справи на зимових канікулах і на учнів 11 групи.

04 січня 2013 року члени Європейського туристсько-краєзнавчого клубу «Патріот» збиралися в стінах рідного колегіуму, щоб здійснити віртуальну подорож по країнах Європи і дізнатися, як у них святкують Новий рік та Різдво.

09 січня 2013 року учні 11 групи відвідали перформанс-виставку «Коляда Вкраїною йде!» в етнографічній експозиції «Незабутня Україна». Колегіанти колядували, готували кутю та ласували нею, стали активними учасниками майстер-класів з ліплення вареників, виготовлення та розфарбовування іграшок із солоного тіста, виготовлення паперових цукерок та ін. Діти з великим задоволенням оглянули виставку та послухали цікаву розповідь про зимові традиції нашого народу. Спільними зусиллями ми збережемо традиції нашого народу та пронесемо їх через усі прийдешні віки.

10 січня 2013 року 5 учнів 8 класів Білоцерківського колегіуму взяли участь у екологічному турнірі, який проходив у приміщенні станції юних натуралістів, а 11 січня колегіанти 11 групи переглянули мультфільм «Мадагаскар-3» у новому 3-D кінотеатрі «MOVIE STAR cinema club», що знаходиться на вул.Леваневського.

Цікаво і захопливо провели зимові канікули учні 11 групи та з новими силами «з’їдять граніт наук» у ІІ семестрі.

12 група 

10.01.2013 р. учні 12 групи взяли участь у екологічному турнірі, який проходив у приміщенні Станції юних натуралістів;

04.01.2013 р. колегіанти 12 групи стали учасниками тренінгу «Модно бути здоровим», який було проведено на базі колегіуму.

Цікаві справи на канікулах

21 група

02.01. - 05.01.2013 р. -  екскурсія до м. Кам’янець – Подільський. Протягом туру учні 21 та 22 груп познайомилися:

- з таємничістю підземного світу – печерою «Кришталева», на стінах якої цвіте суцільне або різнокольорове покриття з кристалів гіпсу (с. Кривче Тернопільської області);

- з одним із найбільш значних пам’ятників архітектури і військово – фортифікаційного мистецтва минулого в Західній Європі - Хотинська фортеця (м. Хотин).

Своєю  незрівняною красою та колоритністю вразили учнів Кам’янець – Подільський Національний історико – архітектурний заповідник та фортеця. 

Цікаві справи на канікулах

08.01.2013 р.  відвідали виставку «Український сувенір», «Новорічна композиція» (СЮН).

09.01.2013 р. брали участь у тренінгу для старшокласників «Вибір професії або як діяти, щоб не помилитися» (СЮТ).

Протягом зимових канікул учні групи відвідали в колегіумі «Журналістську студію» та гурток «Феміда».

22 група

Зимові канікули не пройшли даремно для учнів 22 групи.

Крім улюблених та довгоочікуваних новорічних свят, 3 січня колегіанти отримали задоволення від відвідування кінотеатру, приєднавшись до великої кількості бажаючих подивитись новий фільм «Три богатирі на далеких берегах».

Двоє учнів разом з колегіантами 21 групи були на екскурсії у м. Кам’янець-Подільський.

9 січня учениці 22 групи відвідали СЮТ, де відбувся тренінг для старшокласників.  На ньому йшла мова про вибір майбутньої професії.

У самому колегіумі під час канікул учні мали змогу відвідати засідання гуртків «Феміда», «Журналістська студія», провести цікаво час.

31, 32 група

02.01.2013 року учні 10-х класів Білоцерківського колегіуму відвідали позакласний захід «Модульне орігамі», який було проведено на Станції юних техніків. Колегіанти ознайомилися із технікою «орігамі», навчилися виготовляти новорічні прикраси з паперу. Дякуємо організатору заходу Власовій Марині Вікторівні за змістовне та цікаве проведення заняття.

Цікаві справи на канікулах

Учні 31 та 32 групи 11.01.2013 року відвідали перформанс-виставку «Коляда Вкраїною йде!» в етнографічній експозиції «Незабутня Україна». Колегіанти стали учасниками перформансу з приготування різдвяних страв (Багата кутя, Щедра кутя, Голодна кутя), виготовлення Колядницької Зірки, новорічних прикрас із солоного тіста. Також взяли участь у майстер-класі з ліплення вареників, приготування цукерок. Вибравши провідника - «березу», «скарбника» і «міхоношу», діти співали колядки і щедрівки. Гостоньки-колядники, щедрівники та засівальники отримали солодкі подарунки.

33 група

Протягом І семестру 2012–2013 н.р. колегіанти 33 групи художньо-естетичного профілю відвідали ряд виставок та експозицій:

  • Краєзнавчий музей, виставка картин Міщенка;
  • Краєзнавчий музей, «Трипільська культура»;
  • Філіал ДЦБ, виставкова зала, «Картини білоцерківських художників»;
  • ТМ «Дригало» етнографічна експозиція «Незабутня Україна».
Цікаві справи на канікулах

А під час зимових канікул учні відвідали виставкову залу філіалу ДЦБ, де була представлена експозиція «Різдвяні візерунки». Учні отримали незабутні враження, гарний настрій та нові знання.

41 група

04.01.2013 р. колегіанти відвідали виставку картин «Пам’яті митців» присвячену художникам, яких уже немає. Виставку організував відділ культури і туризму Білоцерківської міської ради та централізована бібліотечна система міста. На виставці були представлені картини: Безвербного О.К., Губрія В.М., Дячинського І.Ж., Зубанкова О.М.,  Кацімона О.М., Кокоріна В.Г., Линника П.І., Мацюка В.Г.,  Невінчаного В.І. Хрусталенка М.О. На представлених картинах зображені краєвиди Білої Церкви, парку Олександрія, річки Рось. Насичені та яскраві кольори навіюють думки про відпочинок, про теплі сонячні дні, про незабутні хвилини спілкування з природою. Перегляд виставкових експонатів залишив в учнів незабутні враження.

09.01.2013 р. відбулося засідання клубу «Зустрічі з видатними українцями», на якому були заплановані зустрічі та заходи, розроблено графік роботи на ІІ семестр 2012-2013 навчального року. В основу засідань  покладена пошуково-дослідницька робота з джерелами літературно-краєзнавчої інформації з метою вивчення спадщини письменників-земляків, розвиток творчих здібностей колегіантів. Робота клубу передбачає екскурсії до Краєзнавчого музею, зустрічі з видатними українцями, відвідання театральних вистав, проведення свят та літературних вечорів. Запропоновано й обговорено проект «Видатні особистості Білої Церкви».

10.01.2013 р. учні 41 групи відвідали тренінгові заняття з профільної орієнтації на Станції юних техніків. Колегіантів познайомили з найпрестижнішими професіями на сьогоднішній день, статистикою працевлаштування випускників вузів. Учні створювали асоціативні ряди до запропонованих професій, працювали в групах. Колегіанти самостійно створювали віртуальні компанії, їх візитки, визначали коло клієнтів, рекламували свої компанії. А також складали «Словниковий портрет» успішної людини, накреслювали шляхи досягнення своїх мрій. Учасники тренінгу залишилися задоволеними результатами своєї роботи. Дякуємо працівникам СЮТ за проведення цікавих тренінгів, які допомагають старшокласникам визначитись із вибором майбутньої професії. 

42 група

10.01.2013 р. учні 42 групи Чичкаленко Оксана, Штокал Євгеній та Мшенеш Ясер взяли участь у тренінгу щодо професіної спрямованості який відбувся на Станції юних техніків. Двохгодинне заняття було дуже цікавим і корисним.

Протягом зимових канікул учні групи проводили секційні заняття у спортивному залі колегіуму. 

43 група

04.01.2012 р. учні 43 групи відвідали виставку картин «Пам’яті митців» присвячену художникам, яких уже немає. Виставку організував відділ культури і туризму Білоцерківської міської ради та централізована бібліотечна система міста. Перегляд виставкових експонатів залишив в учнів незабутні враження.

Під час зимових канікул учні відвідали консультації з математики по підготовці до ЗНО, а також мали змогу пройти пробне тестування з математики з використанням програми "Математика на 200 балів". 


2529 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (14)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум