Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Наші весняні канікули

Наші весняні канікули

         Не дивлячись на те, що цьогоріч весняні канікули були дистанційними, але для учнів ліцею "Білоцерківський колегіум" вони були довгоочікуваними і веселими.

 

Учні 6-Б класу відпочивали від дистанційного навчання та мали змогу долучитися  до цікавих заходів  міста. Протягом тижня шестикласники переглянули  мультфільми: «Душа», «Холодне серце» та інші, а 23 березня взяли участь у грі «Винаходи та винахідники». Завдання гри були досить складні, але всі впоралися і мали непогані результати.

Наші весняні канікули
Учні 7-А класу приєдналися до марафону Центру еколого-натуралістичної творчості "Канікули. Перезавантаження". Учням запропонували взяти участь в онлайн-грі "Винаходи та винахідники", у ході якої вони дізналися багато цікавих фактів про визначних вчених минулого та сучасності. Варто зазначити, що учні отримали непогані результати у процесі виконання тесту.
Наші весняні канікули

 

 

Для ліцеїстів 21 групи весняні канікули були насиченими та цікавими. Учні взяли участь у таких заходах:

Стрибки через скакалку за 1 хвилину

Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули

 

 

 

Протягом тижня учні 22 групи долучилися до перегляду дуже цікавих і повчальних мультфільмів «Душа», «Лоракс», «Головоломка», «Еверест», «Крижане серце».

Наші весняні канікули

22 березня дев’ятикласники здійснили віртуальну екскурсію до музею народного побуту «Світлиця» ЦПО «Соняшник».

       23-24 березня 2021 року відбувся II тур Всеукраїнського онлайн-конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти "Край, в якому я живу", організаторами якого цього року є Український державний центр національно-патріотичного виховання краєзнавства і туризму учнівської молоді, Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді та Департаменту освіти і науки та Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної держадміністрації.

       Білу Церкву та Київщину гідно представила Олександра Зварич, учениця 22 групи ліцею «Білоцерківський колегіум», вихованка гуртка "Етнографія англійською" та екскурсовод зразкового музею народного побуту "Світлиця" Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді "Соняшник" Білоцерківської міської ради /керівник гуртка та музею Тетяна Ільюшина/, переможниця обласного конкурсу "Юні екскурсоводи". Вона продемонструвала фрагмент екскурсії "Життєдайна сила української світлиці" у секції "Музеї широкого історичного профілю".

       Серед 23 учасників зазначеного конкурсу Олександра виборола ІІІ місце!

       Щиро вітаємо Олександру Зварич та її керівника Тетяну Ільюшину із заслуженою перемогою!

 

 

23 березня учні 31 групи В. Джегур, В. Горобець, А. Гарашов, Д. Залєвський, Д. Кабанець взяли участь у майстер-класі (он-лайн) "Підготовка до етапу гри "Джура" "Військова топографія".

Наші весняні канікули


24 березня 11 група мала нагоду відвідати онлайн-бесіду "Весняна обрядовість". Колегіанти говорили про різноманітні свята весняного циклу, дізналися про особливості їх святкування, переглянули цікаві відео веснянок та гаївок, кожен зміг поділилися особливостями родинних весняних традицій.
Наші весняні канікули
Наші весняні канікули
26 березня учні 7-А класу мали змогу долучитися до онлайн-бесіди на тему "Здоровий спосіб життя", яка була організована Центром еколого-натуралістичної творчості. Під час бесіди учні обговорили складові здорового способу життя. Особливу увагу було приділено наслідкам паління, вживанню наркотиків та алкоголю для здоров'я дитини. А також учні виконали тест та оцінили те, як вони засвоїли пройдений матеріал. 
Наші весняні канікули

523 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум