Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Поради від соціального педагога

Поради від соціального педагога

26 ідей, чим школяреві зайнятися на літніх канікулах

Перші дні червня, змушують батьків задуматися, як організувати дитяче дозвілля і чим зайняти дитину на літніх канікулах? Дітвора, яка шукає собі розваги самостійно, як правило, знаходить не зовсім те, що хотілося б батькам. І щоб літо пройшло весело і корисно, ми зібрали 26 цікавих ідей, як школяреві провести літні канікули.

<!--[if !supportLists]-->1.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чим дитині зайнятися влітку? Поїхати на море<!--[endif]-->Поїхати на море. Про користь морського клімату для дітей говорити зайве. Найкращий варіант, якщо відпочинок біля моря триватиме від 2-х тижнів. Це дасть можливість дитячому організму адаптуватися і дійсно оздоровитися. Один з варіантів - поїздка в літній табір на морі.

<!--[if !supportLists]-->2.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чим зайняти школяря на канікулах? Басейн <!--[endif]-->Записатися в басейн. Якщо з якихось причин, побачити море у вас цього літа не вийде, запишіть дитину в басейн. Для водних видів спорту літня пора - найкращий час.

<!--[if !supportLists]-->3.     <!--[endif]--> <!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Як організувати дитяче дозвілля влутку? Поїнхати в село<!--[endif]-->Є хатинка у селі з бабусею на додачу? Супер! Звичайна поїздка в село на літо перетворюється у справжню пригоду і навіть випробування, якщо до неї додаються обов'язки допомагати бабусі по городу або саду ... Зате тут школяр дійсно відмовиться на деякий час від комп'ютера, замінивши просиджування перед монітором походами на річку чи у ліс.

<!--[if !supportLists]-->4.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чем заняться летом детям? Кататься на роликах<!--[endif]-->Кататися на велосипедах або роликах. Підберіть відповідний маршрут - і вперед за новими враженнями! Якщо раптом свого велосипеда або роликів у вас немає, то можна взяти велосипед на прокат або піти на роллердром.

<!--[if !supportLists]-->5.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Как занять ребенка на летних каникулах? Читайте книги<!--[endif]-->Прочитати цікаву книгу. А краще декілька.

<!--[if !supportLists]-->6.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Що робити на літніх канікулах? Відправитися в дитячий табір<!--[endif]-->Поїхати в літній дитячий табір. Серед найкращих ідей, як провести літо, адже в таборі враховується все — і розвиток, і навчання, і дозвілля. Батькам не доведеться ламати голову, чим зайняти школяра влітку, оскільки сучасні табірні програми передбачають комплексний підхід. Завжди можна підібрати літній табір за інтересами (мовний, спортивний, комп'ютерний і ін.) Або тематичну зміну (скаутську, історичну і под.), яка буде до душі дитині.

<!--[if !supportLists]-->7.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Что делать летом на выходных? Ходить на мастер-классы<!--[endif]-->Відвідати кулінарний майстер-клас. Хто знає, можливо, після такого майстер-класу у дитини розкриються нові кулінарні таланти, і у вашому будинку з'явиться новий шеф-кухар?

<!--[if !supportLists]-->8.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Что делать летом? сделайте робота!<!--[endif]--> Розробити власного робота. Справжній робот з дистанційним керуванням — сьогодні це можливо! Навчитися створювати роботів своїми руками можна в робототехнічному гуртку або у таборі робототехніки.

<!--[if !supportLists]-->9.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чем занять подростка летом? Учите языки<!--[endif]-->Вивчити іноземну мову. Гідна ідея для школяра, який хоче бути успішним. Влітку можна записатися на курси іноземної мови або поїхати в один з мовних таборів. Зміна в дитячому мовному таборі — це занурення в мовне середовище, можливість поліпшити розмовні навички.

<!--[if !supportLists]-->10.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чем заняться летом всей семьей? Ремонтом<!--[endif]-->Зробити перестановку або ремонт в дитячій кімнаті. Дозвольте здійснитися дитячій ідеї дизайну інтер'єру. Таке спільне справа, як ремонт, напевно, згуртує вас.

<!--[if !supportLists]-->11.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Что делать на летних каникулах школьнику? Записаться в спортивную секцию<!--[endif]--> Записатися на спортивну секцію, про яку ви давно мріяли.

<!--[if !supportLists]-->12.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Що робиити на літніх канікулах підлітку? Ходити на фестивалі під відкритим небом<!--[endif]--> Сходити на фестиваль під відкритим небом. Щоб літні канікули були незабутніми, варто роздобути афішу фестивалів у вашому місті і обов'язково відвідати хоча б один! Тематичні фестивалі — супер-ідея, чим зайняти підлітка на літніх канікулах.

<!--[if !supportLists]-->13.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->На каникулах можно создать свой ютюб-канал<!--[endif]-->Створити youtube-канал або instagram-блог і монетизувати його. Блогінг легко може перетворитися із хобі у власну справу з отриманням прибутку. Маючи при собі тільки смартфон або камеру, цілком реально збирати тисячі підписників і лайків. На канікулах можна записатися на курси блогерів, де навчать створювати якісний контент, ефективно просувати і монетизувати ваш влог.

<!--[if !supportLists]-->14.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чем заниматься летом детям? Сходить в парк аттракционов<!--[endif]-->Попустувати в парку атракціонів. Що за канікули без захоплених дитячих криків і солодкої вати? Але пам'ятайте, що парки атракціонів — формат розваг з обов'язковим супроводом дорослих.

<!--[if !supportLists]-->15.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Летом можно заняться своим смартфоном или планшетом<!--[endif]-->Завантажити корисні додатки. Влітку варто викроїти кілька хвилин на те, щоб упорядкувати і "почистити" ваш смартфон, планшет або комп'ютер. Пошукайте цікаві програми за інтересами: навчальні додатки, розвивальні ігри або платформи для творчості.

<!--[if !supportLists]-->16.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Что делать на летних каникулах в городе? Пойти по магазинам<!--[endif]--> Влаштувати шопінг. Прийшло літо, а значить, пора оновити гардероб і прикупити аксесуари.

<!--[if !supportLists]-->17.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Идея, что делать на каникулах летом - сменить прическу<!--[endif]--> Оновити зачіску. На канікулах можна сміливо експериментувати, наприклад, змінити імідж більш кардинально - зробити нову стрижку. На допомогу невеликий список дитячих перукарень.

<!--[if !supportLists]-->18.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Как организовать летний отдых школьника? Идея № 15 - фотосесию<!--[endif]--> Влаштувати фотосесію. Звичайно, можна звернутися до професійного фотографа, який допоможе зробити якіснв світлини - сімейні або персональні. А можна обзавестися фотоапаратом і дати можливість дітям самим спробувати зробити зйомку, а потім навіть створити фотоальбом.

<!--[if !supportLists]-->19.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->На каникулах можно научиться делать сайты<!--[endif]--> Навчитися робити сайти. Можна почати з безкоштовних онлайн-платформ (на кшталт tilda, wix), за допомогою яких легко і швидко створювати прості веб-сторінки. Якщо заняття виявиться до душі школяреві, то варто задуматися про більш глибоке занурення у веб-розробку — піти на курси програмування або створення сайтів, побувати в IT-таборі.

<!--[if !supportLists]-->20.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Как провести лето? Учеба во время каникул<!--[endif]--> «Підтягти» шкільні предмети. Школярам 10-14 років вчителі дають на літо багато завдань, потрібно просто контролювати їх виконання і правильно організувати час літнього навчання і розваг. А ось діткам 6, 7, 8 років варто спеціально підібрати розвиваючі ігри та цікаві завдання. Наприклад, якщо у дитини поганий почерк, то їй потрібно більше малювати і ліпити; погано читає - збирати слова із карток і т.п.

<!--[if !supportLists]-->21.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Куда пойти летом с ребенком? Покатайтесь на лошадаях<!--[endif]--> Покататися на конях. Прогулянки на конях - це щось набагато більше, ніж просто спосіб відпочити від міської біганини. Неможливо не закохатися у цих граціозних гордих тварин!

<!--[if !supportLists]-->22.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Идеи, как провести лето в городе? Сходить в веревочный парк<!--[endif]--> Сходити в мотузковий парк. Для любителів активного відпочинку ще одна ідея - мотузкові парки та лазалки. Юним альпіністам без досвіду варто хоч раз пройтися по натягнутому канату - і це стане справжнім захопленням!

<!--[if !supportLists]-->23.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чем занять детей летом? Идея - пойти на пикник<!--[endif]--> Влаштувати пікнік з друзями. Виберіть відповідне місце для пікніка на природі, візьміть смачний перекус і відповідні гри для компанії, щоб весело провести цей день.

<!--[if !supportLists]-->24.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Устройте челлендж<!--[endif]-->Влаштувати #челендж. Киньте собі виклик — пройти один із корисних 21-денних челенджів. Разом із батьками спробуйте: 21 день робити зарядку, прожити 21 день без соціальних мереж, 3 тижні повноцінного сніданку, 21 день без телевізора тощо.

<!--[if !supportLists]-->25.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Идея досуга на лето - концерт<!--[endif]--> Влаштувати концерт або спектакль. Якщо у співі, танцях або театральній грі вашому чаду немає рівних, чому б не підготувати концертний виступ? Організуйте невеликий театральний гурток з друзями або постановку, де кожен зможе проявити свої таланти.

<!--[if !supportLists]-->26.       <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Как интересно провести лето? Поехать в другой город<!--[endif]--> З'їздити на екскурсію в інше місто. Відпочивати в іншому місті набагато цікавіше, ніж сидіти вдома на канікулах. А допомогти організувати літній дитячий дозвілля в невідомій місцевості допоможе мобільний додаток KidsVisitor для iOS і KidsVisitor для Android.

Сподіваємося, що ваш шкільний твір «Як я провів літо» буде дуже змістовним. Успішної реалізації ідей і незабутнього літа!

 

 

26 ідей, чим школяреві зайнятися на літніх канікулах

Перші дні червня, змушують батьків задуматися, як організувати дитяче дозвілля і чим зайняти дитину на літніх канікулах? Дітвора, яка шукає собі розваги самостійно, як правило, знаходить не зовсім те, що хотілося б батькам. І щоб літо пройшло весело і корисно, ми зібрали 26 цікавих ідей, як школяреві провести літні канікули.

<!--[if !supportLists]-->1.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чим дитині зайнятися влітку? Поїхати на море<!--[endif]-->Поїхати на море. Про користь морського клімату для дітей говорити зайве. Найкращий варіант, якщо відпочинок біля моря триватиме від 2-х тижнів. Це дасть можливість дитячому організму адаптуватися і дійсно оздоровитися. Один з варіантів - поїздка в літній табір на морі.

<!--[if !supportLists]-->2.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чим зайняти школяря на канікулах? Басейн <!--[endif]-->Записатися в басейн. Якщо з якихось причин, побачити море у вас цього літа не вийде, запишіть дитину в басейн. Для водних видів спорту літня пора - найкращий час.

<!--[if !supportLists]-->3.     <!--[endif]--> <!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Як організувати дитяче дозвілля влутку? Поїнхати в село<!--[endif]-->Є хатинка у селі з бабусею на додачу? Супер! Звичайна поїздка в село на літо перетворюється у справжню пригоду і навіть випробування, якщо до неї додаються обов'язки допомагати бабусі по городу або саду ... Зате тут школяр дійсно відмовиться на деякий час від комп'ютера, замінивши просиджування перед монітором походами на річку чи у ліс.

<!--[if !supportLists]-->4.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Чем заняться летом детям? Кататься на роликах<!--[endif]-->Кататися на велосипедах або роликах. Підберіть відповідний маршрут - і вперед за новими враженнями! Якщо раптом свого велосипеда або роликів у вас немає, то можна взяти велосипед на прокат або піти на роллердром.

<!--[if !supportLists]-->5.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Как занять ребенка на летних каникулах? Читайте книги<!--[endif]-->Прочитати цікаву книгу. А краще декілька.

<!--[if !supportLists]-->6.     <!--[endif]--><!--[if gte vml 1]> <!--[if !vml]-->Що робити на літніх канікулах? Відправитися в дитячий табір<!--[endif]-->Поїхати в літній дитячий табір. Серед найкращих ідей,


269 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (33)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум