Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » «Круглий стіл» на тему: «Шлях до нової солідарності між людьми»

«Круглий стіл» на тему: «Шлях до нової солідарності між людьми»

23-го  квітня 2013 року за засіданні правового клубу «Феміда» було проведено «Круглий стіл» на тему: «Шлях до нової солідарності між людьми». 

Під час засідання було розглянуто ряд цікавих питань, які чітко розкривали суть поняття «солідарність» та її необхідності в сучасному житті. В ході розгляду питань виникла жвава дискусія, в якій один із учасників зазначив проблеми існування в сучасному житті солідарності: «Проблем на сьогодні є дуже багато і вони постійно зростають: безробіття, мізерні заробітки, оплата за освіту і медицину не можуть позитивно вплинути на гармонійний розвиток особистості. Але, на мою думку не потрібно опускати руки. Адже молодим завжди боротись простіше! Важливо просто знати: що можна зробити в тій чи іншій ситуації. Саме цим і займаються провідні європейські країни. Україна – не виняток. Незважаючи на те, що наша держава не займає лідируюче місце в світі, проблеми молодих і нам не чужі! » – Гаврилюк А.

 

Проведена була і практична частина на якій кожен учасник заходу висловив свою думку щодо розуміння солідарності серед молоді. Варто зазначити, що атмосфера дійства була приємною та всі учні отримали багато позитивних емоцій!

І на останок, хочеться сказати, що є чудова пісня «Пісня про Батьківщину» Ісаака Дунаєвського, яка написана ним для кінофільму «Цирк». Саме там є дуже цінні рядки: «Молодим скрізь у нас дорога…». У реаліях сьогоднішнього життя такі слова здаються банальними і неправдоподібними. Але потенціал молоді настільки великий, що їм багато чого під силу!


1463 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум