Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки

Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки

2–3 листопада 2013 року в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова (м. Київ, вул. Пирогова, 9) відбулися Восьмі Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки «Учитель» за участю Почесного президента Міжнародного Центру Гуманної Педагогіки, академіка Російської академії освіти, іноземного члена Національної академії педагогічних наук України, доктора психологічних наук, професора Шалви Олександровича Амонашвілі (Москва, Росія) та президента Міжнародного Центру Гуманної Педагогіки, директора дитячої художньої студії «Басті Бубу», письменника, соціолога Паати Шалвовича Амонашвілі, (Тбілісі, Грузія), в яких взяли участь і педагоги Білоцерківського колегіуму (Шульга С.В., П'ятецька А. М., Стороженко Н. М., Паламарчук В.П.)

Тема Читань обрана у відповідності до однієї з основних ідей Маніфесту гуманної педагогіки, якій був проголошений 17 липня 2011 року в Бушеті (Грузія) прихильниками гуманної педагогіки з Росії, Грузії, України та країн Балтії, а саме: духовне піднесення вчителя під гаслом: «Дітям Світла потрібні Вчителі Світла!»

Восьмі Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки присвячені усвідомленню вчителем необхідності оновлення своєї педагогічної свідомості для розкриття в собі духовного гуманізму, щоб його вихованці та учні могли би прожити свої шкільні роки, дитинство і юнацтво більш радісно і змістовно, щоб вони могли стати більш досконалими громадянами і розкрити якомога багатогранніше свою багату духовну сутність.

Учителі колегіуму взяли участь у роботі майстер-класів, де було представлено педагогічний досвід практичного втілення ідей Гуманної Педагогіки, а також відвідали творчі майстерні за самостійно обраними напрямками, де було визначено шляхи впровадження досягнень і здобутків гуманної педагогіки в навчально-виховний процес з метою виховання дітей справжніми громадянами, які зможуть усебічно розкрити свою багату духовну і природну сутність, щоб прожити своє дитинство і юність радісно і змістовно.

Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки

1279 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум