Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Practice CACTUS in Bila Therkva

Practice CACTUS in Bila Therkva

Practice CACTUS in Bila Therkva

8 лютого 2014 року в приміщенні Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов Білоцерківської міської ради Київської області відбувся тренінг для учнів 9- 11 класів за програмою CACTUS.

CACTUS (Community ACTion Ukrainian Style – громадські ініціативи в українському стилі) - це міжнародна програма англійської мови,спрямована на сприяння розвитку громадянського суспільства та виховання молодих лідерів в Україні.

CACTUS є циклічною програмою, яка відбувається щороку. Влітку учасники віком 15 – 18 р. з усієї України збираються в Тернополі для форуму , який спрямований на розвиток громад та молодіжного лідерства. За 10 днів навчання учасники розробляють невеликий соціальний проект, який потім реалізують у своїй громаді.

Practice CACTUS in Bila Therkva
Тренінг у Білій Церкві став впевненим стартом для
CACTUS 2014!

Учні Білоцерківського колегіуму були активними учасниками тренінгу , де вони мали чудову нагоду застосувати на практиці свої знання з англійської мови, познайомитися з новими людьми, дізнатися багато нового та цікавого про соціальні проблеми нашого суспільства: епідемія ВІЛ/СНІДу, запобігання торгівлею людьми , проблеми екології. Жодна людина не залишилась байдужою до енерджайзерів , які давали сили та надихали активно працювати.

Усі учасники були об’єднані в 4 команди, які придумали собі назву та девіз, а також протягом усього дня учні вчилися презентувати себе, писати соціальні проекти, долати труднощі в команді, і під кінець тренінгу - презентували свої проекти соціальної реклами.

На завершення директори CACTUS в Україні Людмила та Роман презентували програму цьогорічного CACTUS у м. Тернополі та запросили бажаючих взяти участь у даному проекті. Усі отримали масу позитивних вражень, а також сертифікати учасників тренінгу та наліпки.

 

Practice CACTUS in Bila Therkva


Більше інформації бажаючі можуть знайти на http://vk.com/practice_cactus_b_t

 


1279 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум