Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Відкриваємо для себе світ, а світові відкриваємо себе

Відкриваємо для себе світ, а світові відкриваємо себе

Відкриваємо для себе світ, а світові відкриваємо себеОсь і завершився перший навчальний рік у колегіумі для 33 групи художньо-естетичного профілю. Цей рік був цікавим і насиченим на різноманітні події.
Наша група стала справжнім згуртованим колективом. Ми брали участь і перемагали у різноманітних олімпіадах, конкурсах, писали науково-дослідницькі роботи. Крім того, відвідували музеї, театри, багато подорожували. Одним словом – жили цікавим колегіальним життям.
Літня навчальна практика також не стала винятком. Усі учні нашої групи успішно написали та захистили свої курсові проекти. І 6 червня ми всією групою вирушили у подорож до перлини України, чудового міста Вінниці.
Розпочалася наша подорож із відвідування військового музею «Ставка Гітлера Верфольф». Цей музей існує як память про події Великої Вітчизняної війни. Ми мали можливість зануритися у атмосферу тих подій і ще раз згадати наших героїв та вшанувати память про них.
Наступною зупинкою нашої подорожі став національний музей-садиба найвідомішого вітчизняного лікаря Пирогова Миколи Івановича.
Відкриваємо для себе світ, а світові відкриваємо себеМузей дуже вразив нашу уяву, особливо здивували ті лікарські засоби, які використовувалися майже 140 років тому. Також ми відвідали церкву–мавзолей «Нікалаївський», де знаходиться забальзамоване тіло відомого хірурга.
Мабуть, найцікавіший музей, який ми відвідали – музей-садиба відомого письменника Михайла Коцюбинського. Тут ми змогли переміститися в часі на 150 років назад, побувавши у тій атмосфері ,де народився та виріс майбутній письменник, де проходило його творче становлення.
Непомітно промайнув довгий літній день. І ось ми підійшли до знаменитих вінницьких фонтанів «Roshen». Це водяне шоу надзвичайно вразило нашу уяву. Часом навіть важко було повірити в те,що це диво створене руками та розумом людей.
Стомлені, але переповнені незабутніми враженнями та емоціями, ми поверталися додому. Місто Вінниця вразило і захопило нас своєю історією, культурними та архітектурними пам’ятками.

Відкриваємо для себе світ, а світові відкриваємо себе

Відкриваємо для себе світ, а світові відкриваємо себе

Відкриваємо для себе світ, а світові відкриваємо себе



1405 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум