Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Здоров’я дитини – багатство України

Здоров’я дитини – багатство України

11 грудня 2014 року в Білоцерківському колегіуму відбувся міський семінар-практикум для вчителів фізичної культури. Із вступним словом виступила директор колегіуму Склярова Галина Миколаївна. Своїм досвідом щодо формування в учнів стійкого інтересу до занять фізичною культурою і спортом засобами здоров`язберігаючих технологій на уроках та позаурочний час ділився вчитель фізичної культури колегіуму Фареник Юрій Михайлович. Голова предметно-циклової комісії вчителів природничих дисциплін Орлюк Людмила Володимирівна поінформувала колег про впровадження гуманістичних принципів збереження та зміцнення здоров`я молодого покоління через систему урочної та позаурочної діяльності навчального закладу.

У рамках практичної частини семінару був проведений урок фізичної культури в 43 групі (11 клас). Колегіанти вправно виконували запропоновані завдання, із задоволенням відпрацьовували техніку виконання стрибків у висоту з розбігу та виконували вправи на координацію рухів. Неабияку цікавість серед учнів та педагогів викликав відеоролик про нігерійських стрибунів у висоту.

Учасники семінару обговорили актуальні питання та проблеми викладання фізичної культури на сучасному етапі, ознайомилися з сучасними педагогічними технологіями, визначили основні завдання щодо впровадження гуманістичних засад збереження здоров’я шляхом мотиваційної спрямованості до занять фізкультурою учнів та їхніх батьків. По завершенню практичної частини семінару відбулося підведення підсумків та вироблення методичних рекомендацій.




1119 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум