Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Благодійний ярмарок у колегіумі

Благодійний ярмарок у колегіумі

У сьогоднішній час, коли на Сході України йде війна, допомогти українським військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО, намагається кожен свідомий громадянин нашої держави. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі й від дітей та молоді.

Благодійні акції – найдієвіший та найкращий варіант допомоги.

Учні Білоцерківського колегіуму, їхні батьки, усі працівники закладу не залишаються осторонь цієї суспільно важливої справи. 1 вересня за ініціативи волонтерів 11 – класів було проведено акцію «Ліки замість квітів» зі збору коштів для військовослужбовців 72 –ї бригади , які перебувають на лікуванні у шпиталі. На зібрані кошти було закуплено необхідні медикаменти і передано їх нашим воїнам.

Хвилю волонтерства підтримали і учні 10 –х класів, які стали організаторами проведення в колегіумі першого благодійного ярмарку. Цей захід відбувся 18 вересня. Було зібрано 6412 гривень, на які закуплено теплі речі, ліки, продукти харчування для військовослужбовців 72-ї бригади та національної гвардії.

Також учні колегіуму взяли активну участь в акції «Діти Київщини – дітям Донбасу». Для дітей зі Сходу України було передано солодкі новорічні подарунки та теплі речі.

Учні колегіуму не залишилися осторонь Всеукраїнської акції з виготовлення маскувальних сіток для армії. Плетіння такої сітки завершено і її буде передано українським військовим.

24 грудня, у переддень новорічних канікул, із ініціативи колегіантів 5 класу, 21 та 22 груп, Ради колегіального братства було проведено другий благодійний ярмарок. Різноманітна випічка, тістечка, торти, пироги, овочі і фрукти, цукерки, вироби з бісеру, картини, дитячі прикраси і ще багато-багато всього цікавого та смачного розходилося просто «на ура», адже ціни були доступні, а вибір – великий. Таким чином вдалося наторгувати більше 4 тисяч гривень. Найбільше коштів зібрали учні 32 групи (1010 гривень) та 5 класу ( 835 гривень).

Крім того, учні усіх груп для наших воїнів підготували новорічні сюрпризи – корзини із печивом та іншими солодощами, які нагадають їм про тепло рідної домівки, про те, що там їх чекають рідні і близькі люди, вся Україна вірить у їхню перемогу.

Не згасне народ, що по вільній стежині

Ітиме до щастя, тепла й доброти.

Лише Батьківщина, лише Україна

Всіх нас приведе до святої мети!



1170 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (18)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум