Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Наші батьки – наші герої

Наші батьки – наші герої

24 грудня 2014 року відбулася зустріч колегіантів 8-х класів із учасником АТО, кадровим офіцером Збройних сил України, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Учні, затамувавши подих, слухати розповіді Юрія Віталійовича про життя воїнів у зоні АТО. Розповідь справила незабутнє враження на колегіантів. Діти уважно слухали, задавали питання, отримуючи на них змістовні відповіді.

Особливо зворушливим був момент, коли герой зачитав послання солдат АТО до теперішнього молодого покоління.

«… до представників покоління заради майбутнього якого ми всі робимо усе можливе і неможливе для відновлення миру та порядку в країні і відбиття зовнішньої агресії проти України.

Ви частинка народу. Без вас, без усіх нас немає ні народу, ні історії. І нам творити історію держави, що займає належне місце серед вільних і рівних країн планети.

От і в учнівському колективі, у своєму класі старайтеся жити дружно, у мирі і злагоді.

То ж діти, вчіться! Вчіться не тільки шкільним предметам, ай вчіться робити добро людям і творити добро на землі. Запам’ятайте, що все починається з дитинства. Як навчитесь – такими і підете в життя, а воно дуже складне. Треба вчитись бути дипломатами, вміти гарно і переконливо доводити свою правоту, добирати потрібні слова. Коли з дитинства всі навчаться так поводитись… тоді і в суспільстві буде мир, злагода, любов і дружба.»

Колегіанти в подарунок для гостя підготували невеличкий концерт. У кінці зустрічі учні подякували воїну-захиснику за мужність і відвагу та побажали йому здоров’я, удачі, чистого мирного неба над головою.

Зустріч закінчилася словами: «Слава Україні!» «Героям слава!».


1428 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум