Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Про колегіум » Білоцерківський колегіум

Білоцерківський колегіум

Білоцерківський колегіум Білоцерківської міської ради

Київської області

 

09113, Україна, м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-45-70, 6-03-90, e-mail: [email protected]; www.bckolegium.com.ua

            Директор Білоцерківського колегіуму Білоцерківської міської ради – Склярова Галина Миколаївна, за фахом учитель української мови та літератури вищої категорії, учитель-методист, відмінник освіти України.

            1 вересня 2008 року гостинно відкрив двері новий загальноосвітній заклад – Білоцерківський колегіум. Створення Білоцерківського колегіуму – це відродження славних традицій української школи.

            Колегіум – це середній загальноосвітній навчально-виховний заклад ІІ-ІІІ ступенів філософсько-філологічного та художньо-естетичного напрямів, що забезпечує здобуття повної загальної середньої освіти понад державний стандарт, здійснює науково-теоретичну та загальнокультурну підготовку обдарованих і здібних дітей.

            Колегіум є навчальним закладом високої гуманістичної та демократичної культури спілкування, співдружності і співпраці вчителів та учнів. У колегіумі навчається близько 300 учнів 5, 8-11 класів (профілі навчання: філологічний, філософський, художньо-естетичний).

            Головними завданнями колегіуму є пошук і відбір для навчання талановитої учнівської молоді, створення умов для здобуття колегіантами якісної освіти, розвиток природних позитивних нахилів, здібностей і обдаровань учнів, формування творчої особистості з глибоко усвідомленою громадянською позицією, високим почуттям національної і власної гідності.

            У колегіумі працює 39 педагогічних працівників, з них 15 учителів мають педагогічне звання «старший вчитель», «вчитель-методист». Педагоги колегіуму є авторами програм курсів за вибором, факультативів, тренерами інноваційних проектів Всеукраїнського та міжнародного рівнів.

            Білоцерківський колегіум – це унікальна середня освіта. Кожен колегіант – учасник Всеукраїнських та Міжнародних освітніх проектів.

            Наші учні беруть участь і перемагають у таких проектах: Міжнародна олімпіада з географії (бронзова медаль, Індонезія, 2010 р.), Міжнародний конкурс з українознавства, Всеукраїнський онлайн-турнір юних інтелектуалів «Знай Українське», «Новітній інтелект України», «Кроки до пізнання світу» - Центр молодіжної дипломатії, Програма обміну майбутніми лідерами «Future Leaders Exchahge», Всеукраїнські інтелект-турніри: МАН, олімпіади, науково-практичні конференції, турнір правознавців та багато ін.

            Колегіанти мають досягнення: отримують 200 балів на ЗНО, вступають у вузи на бюджетну форму навчання, стають стипендіатами міського голови, голови Київської облдержадміністрації, Президента України, є призерами і переможцями Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад, конкурсів, змагань.

            Білоцерківський колегіум Білоцерківської міської ради Київської області:

-          Бронзовий призер ІІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014» (березень 2012 р.);

-          Срібний призер ІV Всеукраїнської виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті» (жовтень 2012 р.);

-          Золотий призер ІV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2013» (лютий-березень 2013 р.).

Колегіум співпрацює з багатьма кращими вищими навчальними закладами України та

Європи.

 

 

 

 


14444 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (22)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум