Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Про колегіум » 2016/2017 навчальний рік

2016/2017 навчальний рік

IV Міський турнір юних хіміків і біологів

Команда Білоцерківського колегіуму "Золоте сузір'я" виборола ІІІ місце у IV міському турнірі юних хіміків і біологів.
Склад команди:
- Дмитрашко Карина, учениця 7-А класу;
- Граждан Артур, учень 7-А класу;
- Іваніцький Тимофій, учень 7-А класу;
- Бровченко Дарина, учениця 7-А класу;
- Прибульська Марія, учениця 7-А класу.

Конкурс на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію «Мій рідний край»
2016/2017 навчальний рікУчні колегіуму, вихованці туристсько-краєзнавчого гуртка під керівництвом учителя географії Звір Г.В., а саме Ковальчук Анастасія (7Б), Цаголова Вероніка(7Б), Гулько Анастасія (12гр.), Ткаченко Валерія(11гр.), ЗайчукАнна(12гр.), Москаленко Софія(11гр), прийняли участь в міському етапі всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєвзнавчу експедицію учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край». Туристичний маршрут, розроблений гуртківцями туристсько-краєзнавчого гуртка Білоцерківського колегіуму, є досить цікавим не лише для жителів міста, а й для його гостей, оскільки дає можливість глибше пізнати природні та культурні особливості Білої Церкви, відчути подих століть і спонукає до вивчення історії, культури, традицій та природи рідного краю.
Дослідивши інші туристичні маршрути обласних станцій юних туристів нашого міста, ми вирішили запропонувати власний одноденний, піший, лінійний маршрут «Мальовничими стежками міста Біла Церква»: Парк «Олександрія» → Костел Святого Івана Хрестителя → Краєзнавчий музей→ Пам'ятник Я.Мудрому →Георгіївська церква→Теплохід « Юр'їв» →Пам'ятник Богдану Хмельницькому→Парк ім.ТарасаШевченка→ Театр ім. Саксаганського → «Брум»→ Капличка «воїнам-афганцям» → Пам.ятник героям Чорнобиля

Запрошуємо всіх відвідати мальовниче місто над Россю та ознайомитися з мальовничими куточками природи, рекреаційними ресурсами та архітектурними об'єктами 18 століття й сьогодення.

2016/2017 навчальний рік

2016/2017 навчальний рік

2016/2017 навчальний рік

2016/2017 навчальний рік

Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін

2016/2017 навчальний рік
Турнір проводиться щороку на добровільних засадах і є відкритим для учнів 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Метою проведення Турніру є виявлення, розвиток і підтримка обдарованих дітей, підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін; залучення учнів середнього та старшого шкільного віку до науково-дослідницької діяльності в гуртках і секціях наукових відділень Малої академії наук України.
Завданнями Турніру є:
створення інтерактивного освітнього середовища на основі сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для задоволення інтелектуальних потреб обдарованих дітей та молоді;
активізація науково-дослідницької діяльності учнів;
поглиблення знань учнів із природничих наук;
формування пізнавальних інтересів учнів, організація їх самостійної та групової пізнавальної діяльності;
розвиток творчих здібностей, асоціативного та креативного мислення учнів;
формування навичок роботи в команді, створення умов для плідного творчого спілкування обдарованих учнів;
розвиток дистанційної форми навчання в системі МАНУ.
Команда «Нормани» Білоцерківського колегіуму з зацікавленістю працювали над завданнями кваліфікаційного етапу Всеукраїнського Інтернет – турніру із природничих дисциплін. Завдання під назвою «Відкрита природнича демонстрація» мали пошуковий характер і були представлені блоками. Команда складалася з 5 чоловік:Петрової П.(41 гр.),Троц М.(41 гр.),Лакійчук Д.(41 гр.), Сітко А.(41 гр.)Єлізар'євої О.(31 гр.) і керівника, учителя географії Звір Г.В.
Блок «Фізика» досліджував Троц Максим, блок «Астрономія» Петрова Поліна, блок «Хімія» Єлізар'єва Олена,блок «Географія» Сітко Анжеліка ,блок«Біологія» Лакійчук Дар'я.
Всеукраїнський учнівський конкурс «Зміни до Конституції – нове обличчя місця, де ти живеш!»

Учнів, їхніх батьків та вчителів запрошують створити план-схему майбутнього розвитку свого села, селища, району чи міста з новими об'єктами інфраструктури, підприємствами, закладами освіти, культури, туризму, соціальної та медичної допомоги, спортивними та іншими об'єктами.
Про це йдеться у наказі МОН України від 13.04.2016 №432 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський учнівський конкурс «Зміни до Конституції — нове обличчя місця, де ти живеш!»(http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/z0615-16).
Метою Конкурсу є популяризація знань серед учнівської молоді, батьків та педагогічних працівників про зміни до Конституції України, зокрема щодо децентралізації, через інтерактивну комунікацію.
Конкурс проводиться під патронатом Президента України за участю Національної Ради реформ, Міністерства освіти i науки України та за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Ради Європи, Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO).
Організацію та проведення Конкурсу здійснює державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

Конкурс проводиться у два етапи.
І етап – Всеукраїнський відкритий урок «Зміни до Конституції – нове обличчя місця, де ти живеш!» для учнів 5-11-х класів, який проводиться одночасно в усіх загальноосвітніх навчальних закладах системи освіти усіх форм власності. Учасниками уроку можуть бути також батьки, громадські та державні діячі, юристи, журналісти тощо (за їх згодою).
ІІ етап – конкурс творчих робіт, який проводиться у три тури: шкільний, районний (міський) та онлайн-голосування. Він передбачає виконання учнями окремого класу спільної творчої роботи у формі плану-схеми із теми «Зміни до Конституції – нове обличчя (назва населеного пункту)!» про розвиток своєї місцевості (громади) відповідно до змін у Конституції України та представлення відеопрезентації.

Додаткова інформація буде розміщена на сайті Міністерства освіти і науки України та на сторінках друкованих освітянських видань.
ІІ Всеукраїнський скрайбінг-фест

Національний телеком-оператор Київстар запрошує учнів 5-11 класів
разом з педагогами взяти участь у другому всеукраїнському
фестивалі скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету».

Автори кращих робіт отримають нагороди для себе
і своїх навчальних закладів від компанії «Київстар».
Скрайбінг — новітня техніка презентації (від англійського "scribe" — накидати ескізи або малюнки); мова виступаючого ілюструється "на льоту" малюнками фломастером на білій дошці (або аркуші паперу); виходить ніби "ефект паралельного проходження", коли ми й чуємо і бачимо приблизно одне і те ж, при цьому графічний ряд фіксується на ключових моментах аудіоряду.
Для участі у фестивалі скрайбінг-роликів необхідно під керівництвом педагога (або іншої особи, якій виповнилося 18 років) створити позитивний пізнавальний ролик за технікою скрайбінгу на тему «Моя 3G-сім'я» та відобразити у ньому можливості та переваги мобільного Інтернету для тих, хто досі ним не користується.
Створений відео-ролик, що має тривати не більше 4 хвилин, необхідно завантажити для перегляду на відео-ресурсі YouTube, а після цього податизаявку на участь у фестивалі.
Ролик має бути виконаний в одній з наступних технік:
Мальований скрайбінг – класичний варіант скрайбінга. Рука художника(скрайбера) малює в кадрі картинки, піктограми, схеми, діаграми, записує ключові слова паралельно з текстом, що звучить за кадром;
Онлайн скрайбінг – створюється за допомогою онлайн сервісів мережі Інтернет (PowToon, VideoScribe та інші).
Аплікаційний скрайбінг – на аркуш паперу або будь-який інший фон в кадрі викладаються (наклеюються) готові зображення, відповідні озвученому тексту. Різновид - магнітний скрайбінг, єдина відмінність – готові зображення кріпляться магнітами на презентаційну магнітну дошку.
За консультуванням під час створення робіт керівники можуть звертатися до старшого викладача Кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті ЗОІППО Сокол Ірини Миколаївни: (097) 918-18-74, (061) 236-30-99, e-mail: [email protected].
http://osvita.ua/school/scribing/
Конкурс «Відкривай Україну
Міністерство освіти і науки України повідомляє, що Благодійний фонд «З країни в Україну» з вересня 2016 року розпочинає конкурс «Відкривай Україну», з метою створення онлайн та офлайн середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набудуть необхідних компетентностей та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своєму місті..

Проект розрахований на учнів 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Просимо сприяти у проведенні конкурсу та залученні учнівської молоді до участі.
Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до координатора проекту Поліни Штерн, за тел. 0979420174 або на сайт проекту[email protected].
Детальніше...
Конкурс «Напиши завдання улюбленій грі»
Гра «Сояшник»/«Геліантус» оголошує конкурс на авторське завдання для улюбленої гри. У конкурсі можуть брати участь школярі (учасники гри), вчителі, батьки учасників. Підсумки підводитимуться окремо по кожній з трьох категорій учасників.

Завдання має відповідати загальній тематиці гри. Воно має бути у тестовій формі з вибором одної правильної відповіді з п'яти запропонованих. У кожній конкурсній роботі має бути:
1) прізвище, ім'я, по батькові учасника;
2) регіон, район, школа, клас (для учнів);
3) конкурсе завдання;
4) правильна відповідь на завдання;
5) джерело інформації, де можна підтвердити правильну відповідь;
6) клас, для якого укладене дане завдання.

Завдання надсилайте електронною поштою [email protected] у документі MS Word з 01 вересня 2016 року до 04 березня 2017 року.
Переможці будуть визначені методичною комісією гри й нагороджені призами оргкомітету.
Шановні колеги! Дорогі школярі та їхні батьки!

1. Законодавче підґрунтя організації та проведення гри «Sunflower» - 2016
Організація та проведення гри «Sunflower» здійснюється відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06.06.2016 року № 1/9-286 «Про проведення I Міжнародної гри «Sunflower» - 2016» (з текстом листа можна ознайомитися на сайті гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua у розділі «Правила та документи» або ТУТ).
2. Реєстрація у грі - з 01.09.2016 до 04.11.2016
Участь у грі можуть брати учні 1-11 класів.
Реєстрація на участь у грі здійснюється одним із 2-х шляхів:
- у програмі реєстрації. Сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль (у разі відсутності логіну-паролю Ви можете їх отримати в оргкомітеті гри, надіславши листа в довільній формі на електронну адресу оргкомітету [email protected] із зазначенням назви закладу, району та області. У відповідь протягом однієї доби Ви отримаєте логін-пароль. Логін-пароль постійні).
- за телефонами оргкомітету: (099)-505-20-44, (073)-464-11-65, (067)-789-56-42, (067)-721-46-77.
У 2016-2017 н. р. безкоштовно беруть участь у грі: сироти, напівсироти, діти-інваліди та діти загиблого батька під час АТО. Обов'язково під час реєстрації надішліть на електронну адресу оргкомітету [email protected] сканкопії документів, що підтверджують статус дитини-пільговика (для сиріт – копія єдиного квитка про надання пільг дитині, позбавленої батьківського піклування, або ж розпорядження районної/міської адміністрації про встановлення опікунства над цією дитиною; для напівсиріт – копія свідоцтва про смерть одного з батьків і копія свідоцтва про народження дитини; для інвалідів – копія посвідчення про інвалідність або довідка з лікарні про надання інвалідності дитині). Довідки адміністрацій навчальних закладів до розгляду не приймаються!
Увага! Якщо в останні дні реєстрації школа закрита на карантин реєстрація подовжується на два тижні після завершення карантину.
3. Оплата оргвнесків – з 01.09.2016 до 04.11.2016
Розмір оргвнеску в грі у 2016 році:
- до 200 учасників зі школи/об'єднання - 16,50 грн./учн.;
- 201 - 400 учасників зі школи/об'єднання - 16,00 грн./учн.;
- понад 400 учасників зі школи/об'єднання - 15,50 грн./учн.
З цих коштів у школі на накладні витрати лишається 1,0 грн./учн.
Реєстрація учасників, які беруть участь у грі безкоштовно, оргкомітетом відбувається ЛИШЕ за наявністю довідок, що підтверджують їх пільговий статус. Для цього відправте до 04.11.2016 року до оргкомітету електронною поштою за адресою: [email protected] сканкопії відповідних документів із зазначенням класу дитини.
Увага! Прохання уникати сплати оргвнесків Укрпоштою через труднощі з отриманням коштів та ідентифікацією платника.
Оплату проводьте за реквізитами, що зазначені у квитанції у програмі реєстрації або у смс-повідомленні, що надійшло на Ваш мобільний телефон після реєстрації телефоном.
4. Отримання у районного (міського) методиста завдань гри – з 08.11.2016 р. до 20.11.2016
Матеріали гри Ви отримуєте у районного (міського) методиста, що опікується питаннями гри «Sunflower». Нагадуємо, що його дані та номери телефонів розміщено на сторінці координатора у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль).
З датою відправки завдань гри районному методисту можна ознайомитися у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → «Головна»).
5. ГРА! І Міжнародна гра зі світової (української і зарубіжної) літератури «Sunflower» – 30.11.2016
- Увага! Якщо в день проведення гри школа закрита на карантин, гра відбувається в зручний для адміністрації школи день після відновлення занять.
- Якщо учень не встиг долучитися до заявки від школи, координатор може зробити ксерокопії завдань та бланку відповідей, оплату здійснити на той же рахунок, що й оргвнесок від усієї школи.
- Якщо зареєстрований учасник гри відсутній у день проведення гри, або заповніть бланк відповідей його прізвищем та ім'ям (цей учасник отримує сертифікат) або запропонуйте іншим незареєстрованим учням взяти участь замість нього.
- З повними текстами інструкцій координатора та адміністратора можна ознайомитися у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → кнопки «Інструкція координатора» та «Інструкція адміністратора»).
- Фотографії чи короткі відеосюжети святкового проведення гри можна надсилати в електронному вигляді до оргкомітету на адресу:[email protected] .
6. Відправка бланків відповідей та супутніх документів до оргкомітету Гри – до 07.12.2016
До конверта, який надійшов до оргкомітету (це конверт із завданнями з адресою оргкомітету), вміщуються:
- заповнені бланки та списки;
- оригінал заяви на участь у грі з підписом представника адміністрації навчального закладу й печаткою або координатора школи (заявку можна роздрукувати у програмі реєстрації: сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → кнопка «Друк заявки»).
Заповнений конверт з матеріалами гри ретельно заклейте з усіх боків скотчем (при поштовому пересиланні конверти рвуться, а бланки відповідей псуються або губляться). Не пізніше 07 грудня 2016 року лише РЕКОМЕНДОВАНИМ листом (прості відправлення пошта часто втрачає) відправте заповнений конверт до оргкомітету гри за адресою: Творче об'єднання «Соняшник», а/с 3182, м.Харків, індекс 61115. Зберігайте оригінал поштового чека, який підтверджує відправлення рекомендованого листа з бланками до дня отримання оргкомітетом гри бланків відповідей (інформацію щодо їх отримання можна переглянути в програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → «Сторінка координатора»).
У разі відправки бланків відповідей транспортною компанією «Нова пошта» (отримувач: Творче об'єднання «Соняшник», телефон отримувача:067-789-56-42, адреса: м.Харків, склад № 38) обов'язково повідомте в оргкомітет СМС-повідомленням номер декларації.
7. Перегляд на персональних сторінках програми реєстрації електронних відомостей учасників гри – з 05.01.2017
Електронна розгорнута відомість гри буде розміщена у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль → кнопка «Відомість гри») з 05.01.2017 року.
8. Отримання в районного (міського) методиста пакету дипломів та подарунків – з 05.02.2017 до 21.02.2017
Подарунки Ви отримуєте у районного (міського) методиста, що опікується питаннями гри «Sunflower». Нагадуємо, що його дані та номери телефонів розміщено на сторінці координатора у програмі реєстрації (сайт гри «Sunflower» gra-sunflower.com.ua → Ваш логін-пароль).
9. Організація та проведення церемоній нагородження шкільних переможців та учасників гри - до 26.05.2017
- Фотографії чи короткі відеосюжети святкового нагородження учасників можна надсилати в електронному вигляді до оргкомітету на адресу:[email protected] .
Зі щирою подякою, повагою та сподіванням на подальшу співпрацю,
Оргкомітет Міжнародної гри «Sunflower».
Телефони оргкомітету: (099)-505-20-44, (073)-464-11-65, (067)-721-46-77.
12 Міжнародний конкурс живопису та графіки «На своїй землі»

З метою пошуку, підтримки і просування юних та молодих талановитих художників, представлення їх робіт широкій аудиторії; створення фонду творчих робіт дітей та молоді з різних країн і регіонів для аналітичної, методичної та виставкової діяльності; збереження і розвитку традицій національної і регіональної художньої освіти; актуалізації ролі педагога-художника в навчальному процесі Міністерством культури Республіки Білорусь проводиться 12 Міжнародний конкурс живопису та графіки «На своїй землі».
До участі у конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх навчальних закладів України.
Детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті Міжнародного конкурсу живопису та графіки «На своїй землі» за посиланням: http://www.children-art.org/ru/contest або за телефонами: (+375 17)327-79-54, (+375 17)76-56-441, (+375 29)627-79-23, (+375 29)667-57-80, чи електронною адресою: [email protected].


1391 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум