Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Спільнота » 2013-2014 навчальний рік

2013-2014 навчальний рік

ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція

 2013-2014 навчальний рік

Інститут педагогіки НАПН України та гімназія № 117 імені Лесі Українки міста Києва спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради, управління освіти Печерської районної в м. Києві державної адміністрації, Асоціацією керівників шкіл України, Інститутом суспільства Київського університету імені Бориса Грінченка проводив 10 квітня 2014 року на базі Київського міського будинку вчителяІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасні тенденції розвитку організаційної культури та її вплив на ефективність діяльності загальноосвітніх навчальних закладів». До роботи даного зібрання долучились і освітяни м. Білої Церкви. Регламент роботи передбачав пленарне засідання та роботу в трьох секціях «Механізми управління загальноосвітнім навчальним закладом в контексті організаційної культури. Стратегічний менеджмент як основа розвитку організаційної культури», «Аксіологічні основи комунікації в організаційній культурі школи», «Роль організаційної культури в інноваційному розвитку загальноосвітнього навчального закладу». Цікаво пройшла панельна дискусія «Управлінська культура керівника як фактор впливу на розвиток організаційної культури школи». Виступами керівників секцій, прийняттям резолюції, видачею сертифікатів відбулося підведення підсумків роботи Конференції.


Міська методична естафета

24 лютого 2014 року педагогічні працівники Білоцерківського колегіуму Білоцерківської міської ради Київської області взяли участь у міській методичній естафеті за темою: «Створення умов для розвитку якісної освіти та функціонування інформаційного освітнього середовища навчального закладу».

Презентація

 

Міжнародна науково-практична конференція

Шановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційний вимір розвитку сучасного ЗНЗ», яка відбудеться 25-26 березня 2014 року у Чернігівському обласному педагогічному ліцеї для обдарованої сільської молоді, М.Чернігів.

Тематика конференції:

  1. Модель інноваційного розвитку ЗНЗ.

  2. Взаємообумовленість наукової і практичної діяльності як умова якісної освіти.

  3. Теоретико-методичне забезпечення інноваційного розвитку ЗНЗ.

  4. Оцінювання інноваційного розвитку ЗНЗ.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

За результатами конференції буде видано збірник матеріалів. Матеріали до друку у збірнику приймаютьсядо 3 березня 2014 року. Анотації статей (до 1000 знаків) надсилати на електронну адресу:innovacia@ukr.net.

Просимо повідомити про Вашу участь у конференції (заповнити заявку) до 20 лютого 2014 року на електронну адресу Лабораторії педагогічних інновацій Інституту педагогіки НАПН України: innovacia@ukr.net.


Науково-практична конференція з науково-методичної проблеми колегіуму

Особистісно орієнтоване навчання визнається державою і суспільством пріоритетним напрямком освіти і визначається сучасними дослідженнями як навчання, що враховує індивідуальні задатки, здібності і можливості кожного учасника навчального процесу, використовує передові педагогічні та інформаційні технології не тільки для оволодіння певною сумою знань, вмінь, навичок, але й, що важливіше, для розвитку особистості.

25 січня 2014 року в колегіумі відбулася науково-практична конференція з науково-методичної проблеми колегіуму«Організаційно-педаггогічні умови формування особистісно зорієнтованого освітнього середовища колегіуму». В ході роботи даного зібрання виступали вчитель фізики та інформатики Тимошенко Ю.І., вчитель української мови та літератури П`ятецька А.М. Про формування гуманно орієнтованої особистості в умовах освітнього середовища розповіла Цибко В.В., учитель математики. Класний керівник 11 групи Кравчук Н.Л. висвітлила питання ролі класного керівника в особистісно орієнтованому виховному просторі. Про етапи реалізації колегіальної науково-методичної проблеми доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Гайдаєнко О.А. Результатом роботи конференції стали методичні рекомендації.

Засідання науково-методичної ради

10 січня 2014 року пройшло чергове засідання НМР колегіуму. Порядок денний передбачав розгляд ряду питань. Директор колегіуму Склярова Г.М. познайомила членів науково-методичної ради з довідкою про хід викладання та рівень навчальних досягнень учнів з української літератури, іноземних мов. Про стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з психології повідомила заступник директора з виховної роботи Дудка Л.В. Заступник директора з навчально-виховної роботи Гайдаєнко О.А. повідомила про хід атестації та курсової перепідготовки педагогічних кадрів у 2013/2014 навчальному році. Голови предметно-циклових комісій здійснили аналіз результативності участі учнів колегіуму в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з кожного предмета. Туліветрова Н.М., Стороженко Н.М., Махаринська О.П. підвели підсумки колегіального тижня гуманітарних предметів. На засіданні НМР було затверджено перелік матеріалів, що будуть представлені на V міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2014».

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас 16-20 грудня взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Теорія і практика оцінювання інноваційного розвитку загальноосвітнього навчального закладу».

Мета заходу: підведення підсумків науково-дослідної роботи експериментальних ЗНЗ лабораторії інновацій за 2013 рік.

Організатор інтернет-конференції – лабораторія педагогічних інновацій Інституту педагогіки НАПН України.

Детальна інформація на сайті:

htth://undip.3suns.com.ua/ua/laboratoriya_pedagogichnikh_innovatsiy.htm


Шановні колеги!

Національна академія педагогічних наук України, Інститут обдарованої дитини НАПН України, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, Національний центр «Мала академія наук» запрошуємо Вас взяти участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології навчання обдарованої молоді», що відбудеться 10 грудня 2013 р. Відкриття конференції о 10.00. 

Мета конференції: пошук інноваційних моделей та технологій психолого-педагогічної підтримки розвитку обдарованої дитини. Проблема інтелектуального саморозвитку особистості дитини.


Засідання науково-методичної ради

26 листопапда 2013 р. на базі колегіуму відбулося засідання науково-методичної ради. В роботі даного зібрання брали участь Паливода І.П., завідуюча науково-методичного центру управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, методисти НМЦ, заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх закладів міста та дошкільних навчальних закладів.

Порядок денний передбачав розгляд наступних питань:

1. Підвищення рівня інформаційної компетентності педагогічних працівників як передумова розвитку міського інформаційно-освітнього простору. Створення та ефективне функціонування шкільного освітнього середовища.

2. Експертиза рівня професійної діяльності, компетентності, творчих здібностей учителя.

3. Звіт про роботу творчої групи педагогічних працівників «Впровадження предмета «Сходинки до інформатики» у навчально-виховний процес школи І ступеня».

Засідання пройшло в дружній творчій атмосфері.


10 жовтня 2013 року відбулося перше засідання атестаційної комісії Білоцерківського колегіуму.  В роботі даного зібрання брали участь члени атестаційної комісії та педагогічні працівники, які атестуються в 2013/2014 навчальному році. Голова атестаційної комісії Склярова Г.М. познайомила всіх присутніх із Типовим положенням про атестацію та іншими  нормативними документами, розкрила особливості атестаційного процесу в цьому навчальному році.

На засіданні було затверджено список учителів, що атестуються, план роботи атестаційної комісії та графік  атестації педагогічних працівників колегіуму в 2013/2014 навчальному році.

Бажаємо успіхів усім учасникам атестаційного процесу.

 

Шановні колеги! 28 серпня 2013 року о 10:00 в каб. 204 відбудеться засідання НМР.Порядок денний:

1. Про викладання базових дисциплін у загальноосвітніх закладах у 2013-2014 н.р. (за рекомендаціями МОН України).

2. Навчальні програми на 2013-2014 навчальний рік.

3. Навчально-методичне забезпечення колегіуму.

4. Обговорення плану роботи на новий навчальний рік.

5. Організація роботи ПЦК з обдарованими та здібними учнями з метою підготовки до участі в предметних олімпіадах та МАН.

[/hide]

 

 


1112 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (22)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум