Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Спільнота » 2014-2015 навчальний рік метод.кал.

2014-2015 навчальний рік метод.кал.

Всеукраїнський фестиваль науки

Інститут обдарованої дитини НАПН України запрошує 19 травня 2015 року взяти участь у роботі науково-практичного семінару «Проблеми професійного самовизначення обдарованого старшокласника».

Мета семінару: обговорення сучасних наукових підходів до проблеми професійного самовизначення обдарованих учнів середньої школи.

Реєстрація учасників з 10.30 до 11.00. Початок роботи семінару – 11.00.

Українська Венеція запрошує

На виконання річного плану роботи Асоціації «Відроджені гімназії України», затвердженого ХХІІ щорічною конференцією, при сприянні департаменту освіти і науки Одеської ОДА та управління освіти Кілійської РДА в м. Вилково Одеської області відбудеться  Всеукраїнський науково практичний семінар на тему «Сучасні інноваційні освітні технології екологічного виховання в закладах освіти України». Семінар відбудеться 5 - 8 травня 2015 року на базі ЗОШ № 1 м. Вилкове. В семінарі візьмуть участь керівники закладів освіти нового типу зі всіх областей України, а також члени Асоціації ВГУ. 

Програма семінару

 

І Всеукраїнська науково-практична конференція 

Шановні колеги, запрошуємо взяти участь у роботі І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній навчальний заклад – доуніверситетська підготовка – вищий навчальний заклад», яка відбудеться 28 травня 2015 року у Національному авіаційному університеті. Напрями роботи конференції: інноваційні освітні проекти в системі неперервної освіти, дидактика профільного навчання в системі неперервної освіти, компетентнісний підхід в системі неперервної освіти, моніторинг якості підготовки старшокласників до навчання у ВНЗ та інші.

Для участі у семінарі до 20 квітня 2015 року необхідно надіслати заявку для участі у конференції та матеріали доповіді/статті на електронну адресу [email protected]

Оголошено Всеукраїнський конкурс фахової майстерності для учителів!

ГС «Освіторія», ТОВ «НВК «Новопечерська школа» та Міністерство освіти і науки України за підтримки компанії Майкрософт Україна і розробника Програмного забезпечення Corinth проводять Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед учителів, які запроваджують сучасні інформаційно-комунікаційні технології в навчальну діяльність.

Метою конкурсу є заохочення учителів загальноосвітніх навчальних закладів у використанні сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в своїй повсякденній навчально-виховній роботі.

Учасниками конкурсу є педагогічні працівники загальноосвітніх навчальних закладів України. Для участі у конкурсі необхідно до 28.02.2015 року:

  1. Пройти он-лайн реєстрацію учасника конкурсу на сайті.
  2. Безкоштовно завантажити програмний продукт Corinth за посиланням, підготувати сценарій його використання під час уроку;
  3. Завантажити аплікаційну форму учасника конкурсу за посиланням (перейти за посиланням – файл – «зберегти як» - завантажити).
  4. В термін до 28.02.2015 року відправити заповнену аплікаційну форму на [email protected].

Оцінювання робіт учасників конкурсу проводить журі шляхом якісного аналізу змістовного компоненту аплікаційної форми. Визначальним критерієм є спроможність та якість використання програмного забезпечення Corinth під час уроку. За довідками звертатися [email protected].

Бажаємо успіху всім учасникам конкурсу!


18 грудня 2014 року на базі КОІПОПК відбувся тренінг для вчителів англійської мови. Тренінг проводив аташе з питань вивчення англійськоїмови посольства США в Україні Кевін Маккой. Тренінг був присвячений методичним засадам навчання англійської мови учнів середньої та старшої школи.

У заході взяли участь вчителі англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Білоцерківського району та м. Білої Церкви. Активним учасником даного зібрання була вчитель англійської мови колегіуму Кравчук Наталія Леонідівна.

Учасники семінару отримали навчально-методичні комплекси від Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.


Школа – джерело талантів

 У листопаді стартував Всеукраїнський конкурс загальноосвітніх навчальних закладів по роботі з обдарованими дітьми «Школа – джерело талантів». Головна мета конкурсу – створення розвиненої всеукраїнської мережі закладів освіти по роботі з обдарованими дітьми, підвищення ролі та статусу творчих педагогічних колективів та закладів у суспільстві. 
За результатами конкурсу кращі навчальні заклади  залучаються як партнери і рекомендуються Інститутом обдарованої дитини НАПН України до участі у різних міжнародних, всеукраїнських, обласних, районних та міських освітніх проектів. 
Положення, умови проведення, терміни та додатки розміщені на сайті Інституту за адресою: http://iod.gov.ua/news.php?readmore=215

Всеукраїнський тиждень права (08-12 грудня 2014 р.)

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності (17-21 листопада 2014 р.)

Обласний семінар-практикум «Технологія формування єдиного інформаційно-освітнього простору регіону»

Декада гуманітарних дисциплін у Білоцерківському колегіуму (20-31 жовтня 2014 року)

Всеукраїнська конференція «Організація і проведення ігор «Соняшник» і «Геліантус»

Стажування «Інноваційний навчальний заклад 21 століття – європейський досвід в рамках LLP моделі Європейської комісії»

Шановні вчителі!

Фундація Central European Studies and Certification (CEASC), Польща, у співпраці з Університетом Економіки (WSG), (Бидгощ Польща),Університетом Уппсала (UU), Швеція, Центром «Україна-Польща»(Бидгощ, Польща), та за інформаційної підтримки Міністерствіа освіти Польщі та Почесного консульства України в місті Бидгощ оголошують набір учасників стажування «Інноваційний навчальний заклад 21 століття – європейський досвід в рамках LLP моделі Європейської комісії».

Тривалість стажування: 7 днів (16-22 листопада 2014 року), м. Бигдощ, Польща.

Програма стажування передбачає 72 години лекційних та практичних занять.

Сертифікат – офіційний сертифікат про отримання післядипломної освіти, форма Міністерства освіти Республіки Польща.

За детальною інформацією звертатися до 10 жовтня 2014 року до заступника з навчально-виховної роботи О.А. Гайдаєнко.


Учитель року

Шановні колеги! Всеукраїнський конкурс "Учитель року" є одним із заходів реалізації Державної національної програми "Освіта" ("Україна XXIстоліття") і проводиться з метою виявлення і підтримання творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків.

Завданнями конкурсу є:

  • піднесення ролі вчителя у суспільстві і підвищення престижності цієї професії;

  • привернення уваги громадськості, органів влади до проблем освіти;

  • сприяння творчим педагогічним пошукам, удосконаленню фахової майстерності вчителя;

  • поширення передового педагогічного досвіду;

  • забезпечення незалежної експертної оцінки педагогічної діяльності.

Визначено номінації на 2014-2015 навчальний рік: «Українська мова», «Хімія», «Правознавство», «Образотворче мистецтво», «Класний керівник».

Запрошуємо ініціативних, творчих, креативних, талановитих учителів до участі у фаховому конкурсі.



1260 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (32)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум