Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Технології » Анотований каталог матеріалів "Інноватика в сучасній освіті-2013"

Анотований каталог матеріалів "Інноватика в сучасній освіті-2013"

Анотований каталог матеріалів V Національної виставки-презентації "Інноватика в сучасній освіті", жовтень 2013 р.

1. Склярова Г.М., Дудка Л.В. Упровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес Білоцерківського колегіуму: збірник матеріалів із досвіду роботи. – Біла Церква: Колегіум, 2013. – 150 с.

У збірнику представлено матеріали з досвіду роботи щодо впровадження  здоров’язбережувальних інноваційних технологій у навчально-виховний процес Білоцерківського колегіуму. Адресовано заступникам директорів з навчально-виховної та виховної роботи, класним керівникам, учителям-предметникам.

2. Склярова Г.М., Дудка Л.В. Науковий вісник – 2013: збірник тез учнівських науково-дослідних робіт у системі МАН. – Біла Церква: Колегіум, 2013. – 47 с.

Збірник містить тези учнівських науково-дослідницьких робіт, які були представлені колегіантами для захисту в Малій академії наук в секціях історії України, історичного краєзнавства, етнології, геології, геохімії та мінералогії, кліматології та метеорології, екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження, філософії, соціології, теології, релігієзнавства та історії релігії, педагогіки, журналістики, технології програмування, фольклористики, мистецтвознавства, української мови, російської мови, англійської мови, іспанської мови, математики, прикладної математики, експериментальної фізики, мікроекономіки та макроекономіки, психології, біології людини, хімії, агрономії.

Адресовано учителям-предметникам, керівникам учнівських наукових товариств загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів.

3. Тимошенко Ю.І. Використання інформаційних технологій на заняттях фізичного лабораторного практикуму: збірник матеріалів. – Біла Церква: Колегіум, 2013. –   31 с.

Представлено матеріали щодо організації та проведення фізичного лабораторного практикуму з використанням інформаційних технологій. У матеріалах вміщено теоретичні відомості, зразки завдань, інструктивні картки та методичні рекомендації. Адресовано вчителям фізики загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів.

4. Сіманова Т.М. Сучасні підходи до проведення моніторингових досліджень    рівня   навчальних досягнень учнів з математики: з досвіду роботи. – Біла Церква: Колегіум, 2013. – 74 с.

Представлено матеріали з досвіду роботи вчителя щодо проведення моніторингу навчальних досягнень учнів з математики. В роботі розроблено теоретичні основи конструювання навчально-методичного забезпечення для вхідного і підсумкового тестування з математики, методика конструювання завдань та проведення вхідного і підсумкового річного тестування з математики в 8-11 класах.

Адресовано заступникам директорів з навчально-виховної роботи, головам методичних об’єднань, учителям-предметникам загальноосвітніх навчальних закладів.

5. Склярова Г.М., Сіманова Т.М. Забезпечення ефективності системного управління якістю профільного навчання в умовах закладу інноваційного типу: збірник матеріалів семінару-практикуму для керівників закладів освіти. – Біла Церква: Колегіум, 2013. –      60 с. + CD-диск

У пропонованому збірнику методичних матеріалів для керівників та заступників директорів закладів освіти викладено теоретичні засади та матеріали з досвіду роботи щодо забезпечення ефективності системного управління якістю профільного навчання в умовах закладу інноваційного типу. Подано розробки уроків, факультативних занять, спецкурсів, курсів за вибором та позакласних заходів у площині здійснення профільної підготовки у класах філологічного, філософського, художньо-естетичного та економічного профілів. Уміщено методичні рекомендації та вичерпні відомості про особливості здійснення допрофільної та профільної підготовки колегіантів, що забезпечує формування індивідуальної освітньої траєкторії кожного учня. Рекомендовано до використання керівниками закладів освіти, заступниками директорів з навчально-виховної роботи, головами шкільних методичних об’єднань.

6. Тимошенко Ю.І. Портфоліо вчителя фізики: збірник матеріалів з конкурсу «Учитель року – 2013». – Біла Церква: Колегіум, 2013. – 50 с.

Представлено конкурсні матеріали з досвіду роботи вчителя фізики та астрономії щодо використання ІКТ на заняттях фізичного лабораторного практикуму. Подано розробки уроків із курсів фізики (8, 11 кл.) та астрономії (11 кл.), методичні рекомендації щодо використання інформаційно-комп’ютерних технологій на заняттях фізичного лабораторного практикуму, первинний інструктаж з БЖД учнів у кабінеті фізики, сценарій загально колегіального заходу. Адресовано заступникам директорів з навчально-виховної роботи, учителям фізики та астрономії загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів.


1923 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум