Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » День колегіуму!!!

День колегіуму!!!

За сім років існування Білоцерківського колегіуму вже стало доброю традицією святкувати  День народження закладу  у жовтні. Ось і цього разу 16 жовтня 2015 року  ошатна зала  Будинку камерної та органної музики гостинно відкрила двері для  найкращих, найближчих  друзів колегіуму:   учнів, їхніх батьків, педагогів.

Під час свята панувала атмосфера гарного настрою, виру почуттів та позитивних емоцій.

Із вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор колегіуму  Г.М. Склярова.  Вона наголосила, що приємно очолювати такий заклад, в якому учнівський та педагогічний колективи об’єднані спільною метою: вихованням національної еліти України.

Зі словами подяки колегіанти згадали всіх випускників закладу, батьків, вчителів, хто захищав нашу незалежність на сході України і зараз знаходиться там, хто віддав своє життя за наше право бути вільними і жити в мирі.  Гучними  оплесками зустрічали всі присутні наших гостей – батьків колегіантів, які повернулися із зони АТО.

Але найбільш хвилюючим став цей день для наймолодших колегіантів, учнів 5-го, 6-Б класів, 11 та 12 груп. Адже саме в цей день вони приєдналися до великої родини колегіального братства. Поряд із першокурсниками присягу колегіанта приймали всі учні, які в цьому році вступили до нашого закладу.

Церемонію посвяти  провели члени колегіального братства на чолі із його головою, колегіантам 41 групи, Полянським Владиславом. Свято пройшло в теплій, родинній атмосфері.

Цікаво було спостерігати за дійством, яке проходило на сцені. Музичні номери змінювались пісенними композиціями та театральними постановками, поряд із знайомими  іменами колегіантів  звучали нові.

На завершення свята пролунав гімн Білоцерківського колегіуму , слова якого написала Козаченко Ольга Іванівна, вчитель математики.

Колегіальне братство міцне і надійне, адже ми – єдина сім’я, а колегіум – не просто школа. Це – родина, високість духу і високість чину.

 

 

 

 

 


1250 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум