Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » А Ви бачили, як виглядають сто тисяч?

А Ви бачили, як виглядають сто тисяч?

А Ви бачили, як виглядають сто тисяч? У театрі імені Саксаганського колегіанти мали змогу  відчути запах великих грошей та переконатися, що справжнє щастя не залежить від багатства, але багатство може доповнювати щастя!

11 листопада 2015 року учні Білоцерківського колегіуму 5-10 класів відвідали театр, переглянувши  комедію І.Карпенка-Карого «Сто тисяч» у постановці вже відомого режисера В’ячеслава Стасенка.

Карпенко-Карий увічнив історію про людську жадібність  ще в 19 столітті, але вона і сьогодні не сходить зі світових сцен. Може, не така вона й давня? Справді, тема «Сто тисяч» – вічна та близька, а для когось – і надто болюча сьогодні.

Магічний святковий вечір щохвилини дарував нам  непередбачувані та цікаві моменти. Вистава розпочалася ще у фойє незвичною подачею театральних дзвінків від одного з персонажів вистави. Такий режисерський хід неабияк тішив  та налаштовував на позитивні емоції!

Традиційний сюжет І. Карпенка-Карого був представлений по-новому, режисеру вдалося , майже  не відійшовши від оригіналу, осучаснити його: українські народні пісні, знайомі з дитинства,  звучали поряд із сучасними мелодіями. Всі події розгорталися у вигаданому режисером світі, збудованому з масштабних оригінальних декорацій, вкраплень сучасної музики, танців  та трюків. Учні  перенеслися  у  атмосферу українського  села  кінця XVIII ст.  та сімейних стосунків, неочікуваних  та захоплюючих пригод, жартів та комічних ситуацій. Бо сміх для душі – завжди корисно!

Якщо бажаєте отримати  порцію гарного настрою, ви знаєте, що робити.  Комедія «Сто тисяч» дасть вам можливість відпочити душею, поринути у шалений вир позитиву і отримати 100 000 відсотків   емоцій, щирого сміху та задоволення. В театрі їх ще вдосталь, і вони чекають саме на Вас!C:UsersМарияDesktopвиставасто тисяч.jpg


1597 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум