Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Пройшла Всеукраїнська конференція «Медіація-крок до примирення. Досвід та перспективи впровадження медіативних практик у навчальних закладах та громаді»

Пройшла Всеукраїнська конференція «Медіація-крок до примирення. Досвід та перспективи впровадження медіативних практик у навчальних закладах та громаді»

З метою профілактики жорстокості, насильства й протиправної поведінки серед дітей  та учнівської молоді Міністерство освіти і науки України спільно із Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда - Україна»     23-24 лютого 2016 року провели Всеукраїнську конференцію  «Медіація-крок до примирення.
Досвід та перспективи впровадження медіативних практик у навчальних закладах та громаді». Конференція проводилася в рамках реалізації проекту «Розбудова миру, профілактика і розв’язання конфлікту з використанням медіації в групах та громадах, які постраждали від конфлікту, особливо серед жінок та дівчат ВПО» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні, що протягом жовтня-лютого 2016 року впроваджувався на базі Білоцерківського колегіуму, тому учасником конференції стала Булах Марина Василівна, практичний психолог навчального закладу, член  Національної мережі медіаторів центру «Ла Страда-Україна». 
У ході конференції були підведені підсумки й представлені результати діяльності за даним проектом, відбувся обмін досвідом та визначення перспектив впровадження медіативних практик у навчальних закладах і громаді. Рекомендації, розроблені учасниками конференції, будуть розміщені на сайтах Міністерства освіти і науки України та громадської організації «Ла Страда-Україна». 


1044 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (14)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум