Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Stories about first impressions

Stories about first impressions

Представляємо перші інтерв’ю з учасниками табору. Діти поділилися найновішими враженнями та очікуваннями від зміни.

Дмитренко Ангеліна, загін №2

  • Я навчаюся у 8 школі. Провести перші дні літа у англомовному таборі запропонувала мені вчителька з англійської мови. Мені тут дуже подобається. У таборі дуже весело, фантастично і яскраво. Очікую від перебування у «STEAMcamp» неймовірних емоцій.

Павленко Аліна, загін №9

  • - Я Павленко Аліна, мені 13 років. Навчаюсь у Білоцерківському колегіумі. Я люблю займатися малюванням, читанням. Також люблю грати у футбол та волейбол. Я шукала собі якийсь табір на літо, щоб весело провести час. Мені порекомендували «STEAMcamp» в колегіумі. Я очікую дуже багато веселощів, безліч цікавого і гадаю, що тут буде незабутньо.

Завалевська Саша, загін №5

  • Мені 12 років, я проживаю в місті Біла Церква, мікрорайоні Гайок. І навчаюся у школі №8. Потрапила я у табір тому, що мені запропонував вчитель нашого класу. Я очікую від табору емоцій, вражень і несподіванок.

Кардалцева Вікторія, загін №5

  • Я учениця БНВО «Звитяга». Запропонувала участь у таборі вчителька з англійської мови. Я сподіваюсь, що цей табір подарує мені веселощі та нові враження.

Товмаш Катерина, загін №6

  • Я учениця Білоцерківського колегіуму. Моїм хобі є гра на фортепіано і футбол. Я із багатодітної родини, тому мені запропонували відвідувати табір. Я хочу досконало знати англійську мову, знайти нових друзів, а також гарно і весело провести час.

Люшенко Андрій, загін №3

  • Я навчаюся в 11 школі. Номер мого загону № 3, називається «Crazy animals».Займаюся я спортивними бальними танцями. Здобуваю призові місця на турнірах та конкурсах. Мене запросив у табір мій класний керівник. Я очікую від «STEAMcamp» багато веселощів. Хочу гарно провести час.

Марк Ліщинський, загін №4

  • My name is Mark and I’m to tell you about myself. I from school number 6. My parents work so I could go to this camp. My team is “Dream team”. My hobby is wrestling. I will learn better English.

Зубович Антон, загін №8

  • Я навчаюся у 6 школі. Я потрапив у «STEAMcamp» за пропозицією класного керівника. Планую у таборі щодня практикувати спілкування англійською, щоб краще володіти цією мовою, і стати більш комунікабельним.

Бабенко Марія, загін №1

  • Навчаюся у Білоцерківському колегіумі. Живу у Білій Церкві. Мені дуже подобається малювати, а ще я дуже гарно граю на гітарі. Потрапила я у англомовний табір тому, що дуже люблю цей предмет у школі і хочу підвищити свій рівень знань. Очікую чудово провести час, дізнаватися про щось нове, гратися зі своїми друзями, знайомитися із новими людьми, грати у різні ігри та перемагати.

Гецко Артем, загін №7

  • Я перейшов до Білоцерківського колегіуму в 5-А клас зі школи №22. Люблю англійську, мені подобається спорт, карате. Про «STEAMcamp» я дізнався на батьківських зборах в колегіумі, де Неллі Олександрівна, наш класний керівник, розповіла про англійський табір. Я сподіваюся вивчити багато нового, більше розуміти англійську і підвищити свій рівень знань.

 

Stories about first impressions

 

Stories about first impressions

 

Stories about first impressions

 

Stories about first impressions

 

Stories about first impressions

 


997 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум