Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » We are talented! We are happy!

We are talented! We are happy!

Підійшла до завершення цікава і різноманітна своєю діяльністю зміна у «STEAMcamp», непомітно пройшли незабутні дні у таборі. Вихователі та діти стільки всього встигли зробити: змогли взяти участь у спортивних змаганнях, квестах, конкурсі відеороликів, показу моди екологічної катастрофи, театральних виставах та інших різноманітних заходах. Та найголовніше – навчилися дружити, розуміти один одного, цінувати і любити світ прекрасного і незвичайного. Останній день у таборі запам’ятається яскравістю та незвичайністю.

We are talented! We are happy!

Урочисте закриття табору було позбавлене суворої офіційності, бо провели кемпери свято у новому форматі. Був організований фестиваль танців народів світу. Вихованці табору подорожували на борту уявного літака, який за лічені секунди міг перенести їх за тисячі кілометрів.

Кожен загін представляв народний танець певної країни. Протягом концерту стімкемпівцям вдалося побувати у гостинній Греції, теплій Іспанії, загадковому Єгипті, сонячних Гаваях, казковій Індії, завітали до непередбачуваної Мексики, життєрадісної Бразилії, веселої Туреччини. А завершили подорож у рідній Україні.

We are talented! We are happy!

We are talented! We are happy!

Начальник табору Кравчук Наталія Леонідівна вручила усім вихованцям сертифікати, які засвідчують, що вони стали учасниками програми «Go camp – 2018».

We are talented! We are happy!

Також були відзначені команди, які стали лідерами зміни за кількістю отриманих стікерів. Отже, 3 місце посів 4 загін, почесне друге місце отримали вихованці 8 загону, а переможцем став 3 загін.

We are talented! We are happy!

Непомітно закінчилося маленьке табірне літо у «STEAMcamp». Ця зміна назавжди залишиться для вихованців приємними спогадами. Надовго запам’ятаються друзі, загін, вихователі та улюблений табір «STEAMcamp».

We are talented! We are happy!


 


713 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум