Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Навчальна практика

Навчальна практика

НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКА РОБОТА


Захист наукових проектів у 5-А класі

Готувати вдома завжди цікаво. А приготування вишуканих страв надихає на творчість і стимулює до пошуку нових ідей. Тож юні колегіанти, учні 5 - А класу, випробували себе у ролі науковців-дослідників і підготували збірку найпопулярніших страв країн світу англійською мовою.

Навчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практика

Навчальна практика

 

Захист наукових робіт у 5-Б класі

Кожне десятиліття, а може, і кожен рік відкриває нових геніїв, які створюють новаторські винаходи в різних галузях. Але траплялися значні технологічні прориви; винаходи людства, що змінили світ, кардинально покращили спосіб життя людей, зробили світ розумнішим, кращим, а іноді навіть веселішим.

Під час написання наукової роботи, учні 5-Б зосередились саме на тих винаходах, що зустрічаються в повсякденному житті та дослідили історію їх виникнення. На додачу, у своїх роботах вони мали змогу оцінити користь та потребу людства в даних предметах, знайшли та описали серед величезної кількості винаходів дійсно знакові, які змінили цей світ докорінно, а саме: праска, автомобіль електромобіль, пральна машина, папір, книга, електрична лампочка, фотографія, годинник, комп'ютер, інтернет, телевізор тощо.

Слід відмітити рівнем підготовки та самостійності при написанні та захисті наукових робіт таких учнів: Атаманенко Марію; Болобан Володимира, Гарнеду Кіріла, Данилич Єву, Древаль Вероніку; Іщенко Єву, Караульщук Марію, Коморченко Анну, Сокола Єгора, Сороку Андрія,  Тарасова Максима, Черненка Трохима, Шеремета Назара, Шумигора Андрія, Швець Дар'ю.

Навчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 6-А класі

У ході своїх досліджень кожен учень ознайомився з літературним твором та фільмом або мультиплікацією, за його мотивами, намагаючись віднайти схоже та відмінне, зрозуміти, у чому полягають основні відмінності передачі емоцій героїв та опису подій сюжету.

Результати своїх досліджень діти представили у вигляді презентацій та виступів на початку травня на нашій класній науковій конференції.

Кожна робота є унікальною та цікавою, але хотілося б відмітити роботи таких учнів, як: Бесага Сергій, Гуцал Любов, Кононенко Анастасія, Кукса Ксенія, Травкова Вероніка, Макаров Максим, Оберемчук Даніїл.

Бажаємо нашим юним науковцям не зупинятись на досягнутому тадосліджувати нові горизонти!Навчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 6-Б класі

Мабуть, усі люблять мандрувати і з нетерпінням чекають нових вражень та пригод. Така можливість з'явилася в учнів 6-Б класу, які у рамках роботи над проектом "Пам'ятники літературним героям у світі", здійснили віртуальну подорож до різних країн, де познайомилися з цікавими та незвичайними пам'ятниками персонажам літературних творів.

Під час роботи над проектом шестикласники працювали у групах та індивідуально. Учні дізналися багато нового про історію, літературних персонажів та письменників, навчилися шукати потрібну інформацію і презентувати результати свого дослідження.

Кожна робота була цікавою, яскравою та інформативною. Але презентації проектів Бондаренка А., Назарова Д., Назарова А.; Горобця В., Колюшева А., Сакових А.; Бойко В., Нестеренко Д., Добровольської Д.; Кучеренка Н.; Пащенко Д., Цибровської М. були креативними та оригінальними.

Бажаємо нашим юним дослідникам натхнення та нових досягнень!

Навчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 7-А класі

Більше двох мільйонів людей у світі розмовляють англійською мовою. У багатьох країнах вона є офіційною. Проте усі вони знаходяться у різних частинах планети і відрізняються одна від одної. Природа цих країн, їхні кліматичні умови, спосіб життя та люди дуже відрізняються. Кожна країна має власні звичаї, традиції, свята.

Не дивлячись на те, що мова у них спільна, проте за рахунок впливу різних чинників, вона зазнала певних змін на різних рівнях мови. Саме тому учням було запропоновано підготувати проект на тему "Культурні та лінгвістичні особливості англомовних країн". Під час написання наукової роботи, учні зосередилися саме на лексичному рівні мови та дослідили відмінності англійської у різних країнах. На додачу, у своїх роботах вони мали змогу ознайомитися із культурними особливостями певної країни, знайти та описати якийсь цікавий аспект, який не буде схожим ні на що інше. Більшість учнів відповідально поставилися до завдання і показали високий рівень підготовки, адже захист наукової роботи - важлива та невід'ємна частина проходження практики.

Навчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 7-Б класі

27 квітня 2021 року відбувся захист курсових проектів учнями 7-Б класу на тему: "Вулиця, на якій я живу". Учні досліджували походження назви вулиць міста Біла Церква, їх зміну впродовж років, розташування на карті, а також громадські та культурні пам'ятки, що знаходяться на них. Кожен учень зробив презентацію про ту вулицю, на якій він живе. До роботи долучилися і батьки, то ж ми отримали сімейні проекти.

Метою проекту було: зацікавити дітей історією свого міста, відкрити їм нові недосліджені сторінки живої пам'яті.Навчальна практика

 

Захист наукових проектів у 11 групі

Навчальна практика

Навчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 12 групі

Під час виконання першого курсового проекту учні удосконалювали свої знання, уміння і навички з різних предметів, проводили дослідження, робили складні розрахунки фізичних задач, та комбінували це все зі спеціальними комп'ютерними програмами для досягнення гарного кінцевого результату. Кожен учень старанно готувався не лише до дослідження у роботі і її написання, а також до захисту самого проекту, всі учні класу приготували яскраві та змістовні презентації, підготували багато наочності на захист та володіючи матеріалом, давали відповіді на запитання, поставлені науковими керівниками.

Після завершення захисту 12 учнів класу отримали високий результат: Чиж Вікторія, Марищенко Діана, Босенко Олена, Жила Іван, Колюшева Вероніка, Кулеша Ілля, Лагутіна Діана, Шнек Аріна, Безверхня Вікторія, Біленька Софія, Білоус Катерина, Коновал Вероніка.

Саме ці учні старанно працювали над проектами їх захист захопив як членів журі, так і інших виступаючих дітей.Навчальна практикаНавчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 21 групі

Навчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 22 групі

Навчальна практикаНавчальна практика

 

Захист наукових проектів у 23 групі

Навчальна практика

 

Захист наукових проектів у 31 групі

Навчальна практика

 

Захист наукових проектів у 32 групі

Навчальна практика

Навчальна практика

 

Захист наукових проектів у 33 групі

Навчальна практика





737 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (14)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум