Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » ІІІ Всеукраїнська виставка-звіт дитячої творчості «Країна юних майстрів»

ІІІ Всеукраїнська виставка-звіт дитячої творчості «Країна юних майстрів»

 

 

28 лютого 2013 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась ІІІ Всеукраїнська виставка-звіт дитячої творчості «Країна юних майстрів», у якій взяла участь учениця 10 класу Білоцерківського колегіуму Кудряшова Анна. Колегіантка представила на виставці свій проект «Декупаж як сучасний вид мистецтва» та творчі здобутки.

На виставку завітали почесні гості: Президент України Віктор Янукович, Міністр освіти і науки Дмитро Табачник, Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Цей захід організовується Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України як своєрідний творчий звіт вихованців позашкільних закладів – лауреатів і переможців Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів, проведених у минулому році.

На виставці було створено 8 тематичних містечок, у яких учасники  представляли на розсуд присутніх свої технічні, дослідницькі, художньо-естетичні, творчі проекти, наукові розробки, цікаві винаходи. Гостям було презентовано фантастичні малюнки, вишивки, вироби з художнього текстилю, спортивно-технічні, конструкторські, діючі самохідні та радіокеровані моделі, експонати історико-технічного стендового моделювання, унікальні лабораторії із вражаючими дослідами, відео- та медіапрезентації з новітніми розробками тощо. 

ІІІ Всеукраїнська виставка-звіт дитячої творчості «Країна юних майстрів»

Педагогічний та учнівський колективи вітає учасницю виставки «Країна юних майстрів» Кудряшову Анну і бажає їй творчого натхнення, наукових здобутків та нових перемог!!!


1865 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум