Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Заходи до Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина

Заходи до Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина

У ліцеї "Білоцерківський колегіум" проходять заходи до Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина. Класні керівники проводять виховні години, присвячені Дню відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина, під час яких знайомлять учнів з життєвим шляхом Богдана Гаврилишина.

 

Заходи до Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина

 

 

Богдан-Володимир Дмитрович Гаврилишин  — український, канадський, швейцарський економіст, громадський діяч, меценат, колишній член Римського клубу, іноземний член НАН України, президент Фонду Богдана Гаврилишина. Був громадянином Канади.

У 2010 році Б. Д. Гаврилишиним було засновано Благодійний Фонд «Богдана Гаврилишина», місією якого стала підготовка нової генерації молодих українців, здатних на власному досвіді осягнули особливості функціонування найкращих країни Європи та сформувати критичну масу людей, яка трансформує Україну.

У 2014 році під час Революції гідності Богдан Гаврилишин створив документ – «Декларацію відповідальності людини», у 15 пунктах якої він відобразив різні відповідальності людини, які можуть стати дороговказами до більш демократичного, інклюзивного та ефективного суспільства з точки зору гуманістичних цінностей.

16 липня 2021 року Верховна Рада України проголосувала за прийняття постанови Про встановлення Дня відповідальності людини 19 жовтня на день народження Богдана Гаврилишина.  

 

Для учнів 5-Б класу було проведено виховну годину, присвячену Дню відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина, під час якої учні ознайомились з життєвим шляхом Богдана Гаврилишина, переглянувши відео про його життя, діяльність та вшанували пам'ять про нього.

 

Заходи до Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина

 

Заходи до Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина



 


533 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум