Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Технології » Виховна робота » Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

 

Гурток "Європейський клуб"

 

Ласкаво просимо колегіантів до нашого гуртка англійської мови «Європейський клуб»!

У нас ви зможете: малювати, співати, грати у виставі, співпрацювати у міжнародних проєктах з учнями з інших країн та просто спілкуватись англійською мовою!

Керівник гуртка: Цимбалюк Олена Анатоліївна

Графік гуртка:

середа, 301 ауд., 08:10

п'ятниця, 301 ауд., 14:55

 


Кожного року у лютому в усьому світі відзначається День безпечного Інтернету. Метою цієї події є сприяння безпечному та позитивному використанню цифрових технологій для дітей та молоді. День безпечного Інтернету 2022 року відзначається 8 лютого під гаслом «Все розваги та ігри?» Досліджуємо повагу та стосунки в Інтернеті». 

Учні 6-А класу послухали доповідь класного керівника та обговорили важливість дотримання правил безпеки в інтернеті, а також  пограли в онлайн гру "5 Internet safety tips". 
Знаковою подією стало також те, що учасники Європейського клубу ліцею разом з іншими  європейськими країнами-учасницями у проекті eTwinning plus спільно створили хмари літер, що складають слова "Safe Internet".
Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

 

 

 

Володар 29 премій «Оскар», засновник першого в світі гігантського «Діснейленду», батько Міккі Мауса та Дональда Дака — звичайно ж, це Волт Дісней. 5 Грудня виповнилось 120 років від дня народження улюбленця усіх дітей, мультиплікатора Волта Діснея. Його мультфільмами захоплювалось не одне покоління, а зображення героїв Діснея ми могли побачити у кожній сім*ї, де росли діти. 

Вихованці гуртка "Європейський клуб" підготували свято "У світі Діснею" для учнів 5 та 6 класів ліцею, де вони ознайомили дітей з біографією видатного мультиплікатора, разом порозв*язували пазли - головоломки з іменами героїв Діснею та  майстерно розіграли улюблені фрагменти з мультфільмів. 
Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"


 

 

Один із важливих етапів вивчення англійської мови — це розмовна практика. До того ж, жива комунікація занурює в культуру країни, мову якої ви вивчаєте — таким чином можна більше дізнатися про звички та побут, а це — додатковий інтерес та додаткова мотивація до вивчення. Учні нашого ліцею використовують усі можливі ресурси для вивчення іноземної мови. Так, учні 6-А класу не лише якісно  опановують знання на уроках, а й активно закріплюють знання на практиці, спілкуючись з дітьми країн Європи. І на одному із таких "живих" занять учасники міжнародних зустрічей англійською мовою презентували свою країну, її символіку та звичаї. 

 

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

 

 

Спілкування без меж

У 21 столітті інтернет зробив спілкування доступнішим: ми пишемо електронні листи, гортаємо стрічку новин у Facebook, обмінюємось фото в Instagram та миттєвими повідомленнями у Twitter. Але у вік технічного прогресу традиційне паперове листування залишається близьким та звичним. А якщо листівка виготовлена власноруч, то вона викликає хвилюючі емоції та відчуття. Вихованці гуртка "Європейський клуб" мають нагоду листуватись з школярами з усіх куточків Європи англійською мовою. Ліцеїсти також навчились вдало поєднувати сучасність із минулим: до листа ручної роботи прикріплюється QR код з голосовим повідомленням. Hope to hear from you soon!

 

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

 

 


 

Тиждень коду ЄС - це масовий рух, який відзначає творчість, вирішення проблем та співпрацю за допомогою програмування та інших технологічних заходів. Ідея полягає в тому, щоб зробити програмування більш помітним, показати молодим, дорослим та людям похилого віку, як втілити ідеї у життя за допомогою коду, демістифікувати ці навички та об’єднати мотивованих людей до навчання. Учасники Європейського клубу разом з керівником гуртка долучились до відзначення #CodeWeek та ортимали сертифікати.

 

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"

Гурток "Європейський клуб"


 

 

 

Європейський день мов (EDL) вперше відзначався у 2001 році під час Європейського року мов. Щороку 26 вересня мільйони людей у країнах -членах Ради Європи та в інших країнах організовують або беруть участь у заходах з популяризації мовознавства різноманітність та вміння розмовляти іншими мовами.
Загальна мета - привернути увагу до багатого мовного та культурного різноманіття Європи.
Ліцеїсти колегіуму володіють кількома європейськими мовами: англійською, французькою, німецькою та іспанською. А учасники європейського клубу навіть листуються із школярами з інших країн світу. Для відзначення Євроипейського дня мов учні підготували відео, де вони говорять "Привіт!" різними європейськами мовами.
 

 

 

 

Про переваги проектного навчання відомо вже багато: таке навчання набуває характеру інтеграції, коли учні проходять шлях від ідеї до кінцевого продукту. А розпочинати новий проект завжди цікаво. Так, допитливі учасники гуртка "Європейський клуб" долучились до нових міжнародних проєктів eTwinning "Letters from Friends across Europe" та  "Journey to the End of the World" та разом з керівником гуртка обговорили подальші етапи роботи над завданнями.

 

Гурток "Європейський клуб"


 



320 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (14)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум