Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу з українознавства

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу з українознавства

Науково-дослідний інститут українознавства МОН України в 2023/2024 навчальному році з 27 по 29 березня 2024 року проводив ХVІІ Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти. Метою Конкурсу є залучення молоді до пізнання України й українського світу через індивідуально-пошукові форми роботи, розвиток інтелектуального потенціалу учнів на засадах українознавства. Конкурс є одним із засобів формування соціально-культурної, громадянської та лідерської компетентностей молоді.

Щороку учні Ліцею "Білоцерківський колегіум" беруть активну участь та виборюють перемогу у Міжнародному конкурсі з українознавства. Не став винятком і 2024 рік. Для участі у конкурсі було надіслано 5 робіт, які вибороли 5 призових місць. З них 4 -  перших та 1 - друге.  Дякуємо ліцеїстам та їх керівникам за високий рівень наукових розвідок та вітаємо з перемогою у конкурсі:

- Пастушенко Софію, ученицю 31 групи (науковий керівник Сич Марина Олександрівна) - І місце. Тема роботи: "Мова кіно як спосіб вираження трагічної долі киримли".

– Мусієнко Ладу, ученицю 32 групи (науковий керівник Махаринська Оксана Петрівна) – І місце. Тема роботи: "Становище українських селян у 1934-1949 роках на прикладі сімей Шевченків та Дишлових".

– Герасименко Вікторію, ученицю 32 групи (науковий керівник Яременко Людмила Петрівна) – І місце. Тема роботи: "Волонтерство сьогодення (на прикладі Ліцею "Білоцерківський колегіум" Білоцерківської міської ради Київської області)".

– Герегу Яну, ученицю 43 групи (науковий керівник Туліветрова Наталія Миколаївна) – І місце. Тема роботи: "Концепти "волі" та "свободи" у віршах поетів Білоцерківщини".

– Сич Алісу, ученицю 31 групи (науковий керівник Сич Марина Олександрівна) – ІІ місце. Тема роботи: "Становлення громадянської релігії в Україні після Революції Гідності".

Пишаємося інтелектуальними здобутками учнівської молоді!  Ваші наукові розвідки, спрямовані на збереження та утвердження національної ідентичності, осмислення та збереження національної героїки, є свідченням Вашої мужності та незламності, і наш з Вами інформаційно-культурний фронт є надзвичайно важливим для наближення Перемоги!

Щиро бажаємо переможцям успіхів та натхнення у дослідженнях!

 

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу з українознавства



32 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Травень 2024 (4)
Квітень 2024 (26)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум