Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Педагогічний дебют - 2014

Педагогічний дебют - 2014

Педагогічний дебют - 2014
З метою розкриття творчого потенціалу молодих учителів, зміцнення мотивації до педагогічної діяльності, престижу професії вчителя, розвитку молодіжних педагогічних ініціатив управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради протягом квітня 2014 року було проведено
ІІ міський конкурс «Педагогічний дебют», у якому цьогоріч узяли участь 13 молодих учителів міста з 11 навчальних закладів: БЗШ № 3, 4, 5, 6, 15, 18, 22, БСШ № 1, БНВО, гімназії № 2 та колегіуму. Конкурсанти лише нещодавно влилися в освітянські колективи, але вже наважилися поділитися своїми першими педагогічними знахідками і досягненнями.

Сучасній школі потрібен учитель-професіонал, здатний до самонавчання, самовдосконалення та саморозвитку, учитель-дослідник, який постійно шукає, аналізує, апробує інноваційні методи й форми ефективного вирішення конкретних завдань освіти, навчання та виховання. Конкурс «Педагогічний дебют» засвідчив, що освітянські колективи навчальних закладів Білої Церкви виростили з молодого спеціаліста вчителя, який упевнено почувається у світі педагогічних інновацій і змін та наполегливо працює над підвищенням рівня своєї фахової майстерності.

Звичайно, на шляху професійного становлення багато залежить від самого молодого спеціаліста. Але не лише якісна фахова підготовка й особистісні характеристики визначають результат учительської праці. Як стверджував А. Макаренко, «справжнім учителем-вихователем можна стати після роботи в хорошому педагогічному колективі через кілька років». Таку ж думку мав і В. Сухомлинський: «Молодий спеціаліст стає хорошим учителем, перш за все, дякуючи обстановці творчої праці педагогічного колективу й учнівського». Але творчі роботи конкурсантів засвідчили, що молоді вчителі Білої Церкви зуміли подолати перші труднощі і переконалися, що професія, яку вони обрали, – єдина і на все життя.

Конкурс складався з трьох етапів: оцінювання матеріалів молодих педагогів з обраної тематики, відкритий урок і презентація проекту «Моя ініціатива в освіті». Члени журі відзначили високий рівень організації та проведення конкурсантами навчальних занять, ґрунтовність підготовлених матеріалів, креативність і артистизм під час презентації педагогічних проектів.

25 квітня 2014 року на базі Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 відбувся заключний етап конкурсу, під час якого фіналісти презентували свої проекти «Моя ініціатива в освіті» і виконували творче завдання, яким цього року було складання сенкану до поняття «дитиноцентризм».

За результатами всіх етапів було підбито підсумки конкурсу. Дипломом учасника конкурсу було нагороджено Руденко Я. П.

Вітаємо Яну Павлівну і бажаємо подальших успіхів на освітянській ниві!


1442 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум