Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Explorers Day

Explorers Day

Четвертий день роботи в «STEAMcamp» був присвячений різноманітним дослідженням. Ранок розпочався традиційно із енергійної розминки, де всі отримали шалений заряд бадьорості на цілий день.

Протягом дня було проведено безліч ігор та цікавих занять у гуртках для дітей. Не оминули вихованців табору і спортивні турніри.

Найменшим вихованцям випала нагода попрацювати у «Drawing Club», в якому вони опанували навички малювання. Також діти виготовляли паперових пташок в «Origami Workshop».

Кемпери відвідати заняття із етики у «Club polite experts», де навчилися правильно користуватися столовими приборами, ознайомилися із правилами поведінки під час трапези.

Пізнавальним та цікавим видався квест «Nature around us!». На старті змагання кожна команда отримала карту та маршрутний лист, де були вказані точки призначення та завдання. Загони курсували шляхом, зупиняючись на станціях, де мали подолати певні перешкоди. Частина завдань містила характер фотоквесту, тобто діти мали знайти відповідне місце, рослину, камінь та зробити світлину там. На певних станціях школярі повинні були відповісти на запитання, що стосуються флори і фауни, а також мали проявити свою творчість та скласти картини із гілочок.

У рамках тематики дня вихованці мали змогу поспілкуватися про охорону довкілля у Workshop «Let’s save our nature».

Приємним завершенням дня стала година спілкування із психологом  «Just Relax», у ході якої діти створили свій колаж мрій.


Explorers Day

 

Explorers Day

 

Explorers Day

 

Explorers Day

 


446 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум